reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnes jeżeli jesteś zadowolona z jego ogólnej opieki, czujesz się dobrze zbadana po każdej wizycie i bezpieczna i ufasz mu to nie ma sensu zmieniać chyba że nie jesteś pewna co do niego i uważasz ze jesteś tylkp kolejna pacjentka a jak przyjdzie co do czego to umyje ręce to byn się zastanowiła. to ze jeszcze nie określił płci to kompletnke nic nie znaczy. chyba ze ma 20 paro letni sprzęt ;)
no w sumie chyba mu ufam duzo czasu mi zawsze poswieca..rozmawia ze mna uspakaja jak zaczynam opowiadac mu co przeczytalam na necie..Ostatnio odpowiadal na prawde na wszytskie pytamnia tez i mojego meza smial sie ze malenstwo tak sie uklada ze nic nie widacccc teraz tylko pobral cytologie zbadal cisnienie wage i powiedzial ze jak przyjde za 4tyogdnie to da mi skierowanie na polowkowe badanie lepszym aparatem bo akorat ten co mial w tej przyychodni w ktorej tego danego dnia bylam nie byl do tego...tzn do normalnego usg. No dobra to czekam i nie wymyslam i nie nakrecam sie...

reklama
A no różne są sytuacje czasem nawet całą ciążę Lekarz mówi ze dziewczynka / chłopiec a tu niespodzianka podczas porodu :) ale ja od początku czułam ze chlopiec i jakby mi powiedzieli ze dziewczynka to chyba bym się klocila haha

no dobra to czekam do połówkowego:) może wytrzymammmmm;)

a za to potem jaka będzie super niespodzianka, jak w końcu się dowiesz! poza tym, czym później się dowiesz, tym większa pewność, że ta diagnoza jest już ostateczna ;) chociaż jak już niektóre z Was wspomniały, do samego porodu niewiadomo ;) ;)

ja póki co staram się nie myśleć o płci, ubranka kupuję neutralne, bo i tak jakoś mnie nie ciągnie np do różu ;)

01.03.2016 mam wizytę u mojego gin i on mi dopiero da skierowanie na to badanie połówkowe wiec myślę ze długo czekać nie będę od 01.03.2016 powiedział do tygodnia..zależy od wolnych miejsc.

a za to potem jaka będzie super niespodzianka, jak w końcu się dowiesz! poza tym, czym później się dowiesz, tym większa pewność, że ta diagnoza jest już ostateczna ;) chociaż jak już niektóre z Was wspomniały, do samego porodu niewiadomo ;) ;)

ja póki co staram się nie myśleć o płci, ubranka kupuję neutralne, bo i tak jakoś mnie nie ciągnie np do różu ;)
no tez razja...no ja jeszcze nie kupuje ubranek tznnnnn kupilam jedno ma przyjsc jutro bo to taka jakby walentynka dla Meza;) hihih no mnie ja wiem ciagnie raz do rozwego raz do niebieskiego wiec nie wiem mam mieszane uczucie ale jesli chodzi o jedzenie to barddziej mnie ciagnie do slodkiego a wy?

reklama
Do góry