reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Czy jest ktoś z Warszawy i moze wypowiedzieć sie na temat szpitali, gdzie planuje rodzic :)
Ja jestem z Wawy i Michała urodziłam na Inflanckiej i było ok. Teraz pewnie też tam, choć jeszcze o tym nie myślę.
Co do l4 to jak macie leżące to się można martwić bo mogą spr w miejscu zamieszkania a jak nie to nie wazne

reklama
Iwona jak policjant tak ci powiedział to aż strach się bać :p tez często współpracowałam z policją ze względu na charakter pracy i szczerze to jednak wolę panie policjantki

U mnie w 12-13 tc mówił ze obstawia chłopca przez ułożenie kości ogonowej bo inaczej rośnie u dziewczyn a inaczej u chłopców ale nie dał pewności a w 15 tc mówił ze chłopak jak byk. drugi lekarz to samo. ale fakt można mieć pecha ze dziecko się nie pokaże i koniec. ostatnio przedemna była kobietą co byla w 26 tygodniu i dalej nie wiedziała a po wizycie mówiła ze dalej się nie pokazało i nic nie zrobisz :) najważniejsze żeby zdrowe było
Moja Marylka do 25 tygodnia wyglądała w 80% na chłopca:) ale lekarz mnie uprzedzał, że na 100% nie powie mi bo się źle układała albo wierci,gdybym nie dusiła to nie byłby skłonny w ogóle gdybać bo on raczej mówi tylko gdy ma pewność. NO i później bam! Jajeczka okazały sie wargami sromowymi i wtedy oświadczył, że zna płeć:)

Ja jestem z Wawy i Michała urodziłam na Inflanckiej i było ok. Teraz pewnie też tam, choć jeszcze o tym nie myślę.
Co do l4 to jak macie leżące to się można martwić bo mogą spr w miejscu zamieszkania a jak nie to nie wazne
ale jedna z nas chyba wczoraj pisała,że szczęscie że byla w domu bo wpadli na kontrolę a l4 nie było leżące :(

Agnes jeżeli jesteś zadowolona z jego ogólnej opieki, czujesz się dobrze zbadana po każdej wizycie i bezpieczna i ufasz mu to nie ma sensu zmieniać chyba że nie jesteś pewna co do niego i uważasz ze jesteś tylkp kolejna pacjentka a jak przyjdzie co do czego to umyje ręce to byn się zastanowiła. to ze jeszcze nie określił płci to kompletnke nic nie znaczy. chyba ze ma 20 paro letni sprzęt ;)

Iwona no właśnie to fakt ze się tak da załatwić ale najczęściej to się uważają za niewiadomo kogo i rzucają głupimi tekstami które mnie irytują. przynajmniej ja tak miałam..

hmm okkkk to mnie uspokoiłyście bo juz sie martwiłam troszkę ze wszystkie wiecie a ja dalej nicccc i niccc całkiem możliwe ze teraz jak pójdę na badania 01.03.2016 do mojego gin zrobi mi usg i cos powieeeee chyba ze da mi od razu skierowanie na to padanie połówkowe i znowu mi nie zrobi badania usg ehh zobaczymyyyy. Ogolnie jak ostatnio byłam na usg mówił ze bardzo się rusza ze nie chciała nawet pokazać się dokładnie az go lekarz zaczepiał a on nic i nic odwracał się dupka i plecami:) tak sobie pomyślałam niezła rozrabiara moja albo rozrabiak moj:) hahha no to co radzicie zeby czekac do tego POLOWKOWEGO BADANIA?
lepiej poczekać i wiedzieć na 100% niż nastawić się na konkretną osóbkę a później ubranka na allegro wystawiać ;)

Iwona no właśnie to fakt ze się tak da załatwić ale najczęściej to się uważają za niewiadomo kogo i rzucają głupimi tekstami które mnie irytują. przynajmniej ja tak miałam..
a to w moim rejonie są chyba uprzejmiejsi, za to kobietki konkretne służbistki ale skuteczniejsze

reklama
Dziękuję za życzenia zdrówka dla mojej malutkiej :*
zdrówka również dla Ami :tak:. Jolcia może pojedzcie do lekarza, z gardełkiem nie ma żartów. Pewnie też apetytu nie ma? bidulka.
Veniccee - u Ciebie byłam przekonana, że laseczka będzie :-D, nawet bez usg i na odległość :-D.

Nedii Lenka ma dwa lata :tak:

Mój mąż dzwonił do mnie, że Martynkę z przedszkola odebrał bo skończył wcześniej i super, będę miała więcej czasu, żeby po pracy przygotować się do wizyty.

p.s. zapomniałam Wam powiedzieć o najważniejszym CZUJĘ DZIDZIĘ:tak::-) :) i to tak, ze nie mam wątpliwości. Co prawda delikatnie jeszcze, ale już czuję :-) :)

Ostatnia edycja:
Do góry