reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny dostałam uczulenia na nogach i pod pachami ... To samo miałam w 1 ciąży ... ten świąd mnie wykończy !!!!!! Miałyście coś podobnego???

Madzia kiedy dokładnie idziesz? ja 25 mam wizyte i wtedy powiem ze teraz już l4 chce bo ostatnie dwie wizyty odmawiałam. chyba ze ten brzuch nie odpuści to pójdę wcześniej

@Zielona_stokrotka, pierwsza rzecza ktora powinno sie zrobic to wlasnie polozyc, nogi ciut wyzej. brzuch twardnieje, bo sie macica rozciaga. ale jak masz regularnie trwadniecia i napiecia to tez sygnal, ze macica przygotowuje sie do porodu.
lekarze zalecaja tak jak pisza dziewczyny, magnez i nospe. to sie tez podaje w szpitalu gdy sa przedwczesne skurcze.
to, ze brzuszek twranieje jest ok, ale gdy sa pobolwania, ciagniecia i jakies nagle ataki bolu to ja bym skonsultowala.
a co do lekow, to sie zgadzam lepiej mniej niz wiecej.
jednak wole wziasc nospe gdyby cos sie dzialo niepokojacego

@marynka czasem tak jest, ze czlowiek nie planuje tego by zostac a zostaje. ja bylam rok w Anglii, ciezko bylo wrocic, ale studia, ostatni rok (bo to byla dziekanka) jednak byly wazne.

pol dnia ogladam filimiki z Mieszkiem, i jest mi k...a tak zle, przeryczalam caly dzien, stawiam sie do pionu, ze nie moge dzidzi denerwowac, ale za chwile znow chlipie w poduszke. tak bardzo mi zle.... nie wiem co ja ze soba poczne jutro. Mam jutro psychologa, a potem jedziemy na cmentarz. chcialabym zakopac sie w poduszke....
jutro sa/byly Mieszka pierwsze urodziny.

pol dnia ogladam filimiki z Mieszkiem, i jest mi k...a tak zle, przeryczalam caly dzien, stawiam sie do pionu, ze nie moge dzidzi denerwowac, ale za chwile znow chlipie w poduszke. tak bardzo mi zle.... nie wiem co ja ze soba poczne jutro. Mam jutro psychologa, a potem jedziemy na cmentarz. chcialabym zakopac sie w poduszke....
jutro sa/byly Mieszka pierwsze urodziny.

To zrozumiałe, że teraz o nim myślisz. Tulam Cie mocno.

@Zielona_stokrotka - to moga być skurcze Braxtona-Hicksa. Albo bobas daje Ci znać, że coś mu nie odpowiada. Wrzucam link, może znajdziesz tu jakąś odpowiedź dla siebie.
https://parenting.pl/portal/twardniejacy-brzuch-w-ciazy

reklama
Do góry