reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona po części masz dużo racji.
A z drugiej strony nospa jest najbezpieczniejsza w ciąży... jeśli jest potrzeba trzeba brać. Wole wziąć jedna niż wylądować w szpitalu z poronieniem zagrażającym bo zlekcewazylam skurcze. Ciąża to nie choroba ale też nie zabawa.

Ja np zbyt długo na nią czekalam żeby teraz się "przemęczyć" z powodu bólu brzucha. Fakt ze czasami nie jest dokuczliwy ani ostry. Ale skoro każdy lekarz każdy farmaceuta mówi mi ze to jest najbezpieczniejsze i dla mnie i dla maluszka to im wierze. Kobiety przyjmują różne leki które mogą szkodzić a nie muszą ale jak jest konieczność to cóż zrobić...

MadzIolina ja przy ruchach czuje smyranie bulgotanie przelewanie

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
niby tak patuska ale ja byłam w ciąży 15 i 11 lat temu. Taka nospa była i wtedy na rynku i wtedy żaden lekarz nie pomyślałby nawet o niej jako leku przeciwskurczowym w ciąży..rozkurczowym przy okresie ok, w niestrawności też ale domowo przeciwskurczowy to był magnez a w innych przypadkach kroplówka w szpitalu. Jeśli boli "pod nospę" da się wytzrymać, jeśli boli bardziej, to rzeczywiście ciąza to nie zabawka i IP i kroplówka.. takie moje zdanie,,pewnie przestarzałe, pewnie już nieaktualne. Nie neguje Was. Każda z nas jest tu dorosła i wie co robi, Ja w każdym razie w ciąży nie biorę żadnych leków, chyba że one miałyby pomóc dziecku a nie mnie.

pol dnia ogladam filimiki z Mieszkiem, i jest mi k...a tak zle, przeryczalam caly dzien, stawiam sie do pionu, ze nie moge dzidzi denerwowac, ale za chwile znow chlipie w poduszke. tak bardzo mi zle.... nie wiem co ja ze soba poczne jutro. Mam jutro psychologa, a potem jedziemy na cmentarz. chcialabym zakopac sie w poduszke....
jutro sa/byly Mieszka pierwsze urodziny.
tulę Kochana..nawet sobie nie wyobrażam takiego bólu..

Julka na też jeszcze 2 tyg i l4! A jutro dopiero powiem o ciazy, o 10 jestem umówione z kierowniczka i dyrektorka na spotkanie. Boje sie
bedzie dobrze, kierownik tez człowiek :)
Dziewczyny dostałam uczulenia na nogach i pod pachami ... To samo miałam w 1 ciąży ... ten świąd mnie wykończy !!!!!! Miałyście coś podobnego???
nie wiem co to :(

reklama
Do góry