reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

:)

Załączniki

• 20160204_105645-1.jpg
    20160204_105645-1.jpg
    117,5 KB · Wyświetleń: 106
reklama
dzięki dziewczyny. tamte dwie były takie Princessy a ja takich nie lubię. w dodatku ciężkie były a ta leciutka i brzuszek jest sobie luźno :) będę mieć kolczyki takie dłuższe do tego i na ręce coś i tyle. koronka jest błyszcząca wiec na szyję juz nie ma co zakładać :)

będziesz ślicznie wyglądać-brzuszek będzie miał swobodę i Ty się męczyć nie będziesz:) gdybym byla w ciazy sama bym taka wybrala:) Ja mialam PRONCESKE zmieniona pod siebie no powiem Wam ze tez lekka byla i pieknaaa i w zyciu mi sie cena nie zwroci...no ale coz

Dziewczyny zmykam do dentysty trzymajcie kciuki:(

reklama
witajcie :)

Pojadłyście pączków? ja dziś zgrzeszyłam makaronem... ciekawe jaki wynik po godzinie... wczoraj po naleśnikach było dużo za dużo :( A tłusty czwartek sobie zrobię w lipcu zaraz po porodzie ;)

Co do rozstępów to mi wyszedł jeden maleńki przy pępku w dzień porodu :) piersi przy nawale miałam tak duże zaczynały się od obojczyków dotykały się ( ja mam generalnie płasko sutek płasko) były olbrzymie!! a jak bolało!! aaa!!! a 3 dniowe dzieciątko nie jest w stanie tyle zjeść, dobrze, że nocny dyżur miała cudowna Pani od laktacji to mi pomogła :) przez kilka dni to trwało, a później jeszcze kilka razy takie nawały miałam ale już wiedziałam co robić i nie było to takie straszne jak za pierwszym razem :) wszystko jest do przeżycia :)

Co do upałów to fakt to lato dało się we znaki... ale mam nadzieję, że nas troszkę oszczędzi i będzie chłodniej :)
My z mężem bardzo lubimy upały ale dla dzieciaczków to nic przyjemnego... zobaczymy jak to będzie :)
Ami urodziła się w marcu, tydzień w szpitalu i już po kilku dniach pod koniec marca poszliśmy na pierwszy spacer bo było ciepło :) choć teściowa była przeciwna.... a jak wróciliśmy po przeszło godzinie to się nasłuchaliśmy jak to dziecko krzywdzimy :D

Przytył ktoś za dużo?? chętnie przyjmę z kilo! co by diabetolog za tydzień na mnie nie nakrzyczała, że za mało znowu przybrałam ;)

Na usg dopiero dziś się zapisałam ale ja dopiero mam 16+5 więc jeszcze mam czas :) jakoś końcem lutego początkiem marca mam zrobić... boję się jak cholera echa serca! bo przy tej zafajdolonej cukrzycy różnie może być!

Julka- piękna suknia! :) w moim stylu :)

Agnesdem- poowdzenia u dentysty.

Do góry