witajcie
Pojadłyście pączków? ja dziś zgrzeszyłam makaronem... ciekawe jaki wynik po godzinie... wczoraj po naleśnikach było dużo za dużo
A tłusty czwartek sobie zrobię w lipcu zaraz po porodzie
Co do rozstępów to mi wyszedł jeden maleńki przy pępku w dzień porodu
piersi przy nawale miałam tak duże zaczynały się od obojczyków dotykały się ( ja mam generalnie płasko sutek płasko) były olbrzymie!! a jak bolało!! aaa!!! a 3 dniowe dzieciątko nie jest w stanie tyle zjeść, dobrze, że nocny dyżur miała cudowna Pani od laktacji to mi pomogła
przez kilka dni to trwało, a później jeszcze kilka razy takie nawały miałam ale już wiedziałam co robić i nie było to takie straszne jak za pierwszym razem
wszystko jest do przeżycia
Co do upałów to fakt to lato dało się we znaki... ale mam nadzieję, że nas troszkę oszczędzi i będzie chłodniej
My z mężem bardzo lubimy upały ale dla dzieciaczków to nic przyjemnego... zobaczymy jak to będzie
Ami urodziła się w marcu, tydzień w szpitalu i już po kilku dniach pod koniec marca poszliśmy na pierwszy spacer bo było ciepło
choć teściowa była przeciwna.... a jak wróciliśmy po przeszło godzinie to się nasłuchaliśmy jak to dziecko krzywdzimy
Przytył ktoś za dużo?? chętnie przyjmę z kilo! co by diabetolog za tydzień na mnie nie nakrzyczała, że za mało znowu przybrałam
Na usg dopiero dziś się zapisałam ale ja dopiero mam 16+5 więc jeszcze mam czas
jakoś końcem lutego początkiem marca mam zrobić... boję się jak cholera echa serca! bo przy tej zafajdolonej cukrzycy różnie może być!
Julka- piękna suknia!
w moim stylu
Agnesdem- poowdzenia u dentysty.