reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja w anglii jeden pączek - ten ohydne sztuczny,CHCE BABCINE! - i jeden donat.... i wystarczy tego "dobrego",uwielbiam tłusty czwartek że względu na babcine paczki. Reszta to zło i ohyda. Zazdroszcze wam dziś :p

reklama
@Iwona a co sie stalo? ty masz core w tym wieku? jak ja sobie pomysle, jaka ja bylam wtedy najmadrzejsza, a wszystkie rady rodzicow byly jako atak na moja niezalezna, dorosla osobe to az sie boje co mnie teraz po tej stronie czeka

zjadlam dwa paczki i to byl blad, bleeeeee. obrzydlistwo. po co ja sie na nie skusilam.
tak, mam 14 latkę. Na razie jeszcze nie dość przetrawiłam sprawę by pisać więcej szczegółów. Napiszę może na zamkniętym jak mi tam dziewczyny zaakceptują, ale pewnie jeszcze nie dziś

Ja mam lat 21. 14 lat miałam..dość niedawno,co mnie zresztą bardzo bawi :))) najmadrzejsza byłam,wszystkie rozumy powoli zjadalam..ważne żeby mieć z nią kontakt partnerski,żeby wiedziała że może Ci wszystko powiedzieć. Ja tak miałam. Ze co by się nie działo i tak wiedziałam że mama jest po mojej stronie i nigdy się to nie zmieni. Przetrwałam ten okres burz hormonów bo to już wtedy się zaczyna. Powodzenia i wytrwałości :)

ale mnie dzis glowa boli a do tego jeszcze niedlugo jade do dentystyyyyy:( bede miec znieczulenie i wymiana plombyyyy boze tak mi sie nie chceeee

witajcie. Ja wrocilam. kupiłam suknie ślubną, dużo droższa niż się spodziewałam ale dla ciężarnej w 6 miesiącu były tylko 3 rodzaje i jeden akurat najdroższy mi się spodobał i okazał się najwygodniejszy..
jeszcze poprawiny ale to już zamówię na necie suknie dla kobiet w ciąży i 3 pary butów... juz bym chciała mieć to z głowy

oj tak 14 lat kryzys i nie odzywani się z rodzicami, ale tak jusuawa "ważne żeby mieć z nią kontakt partnerski,żeby wiedziała że może Ci wszystko powiedzieć." zrozumiałam to okolo 16 roku życia:)

reklama
witajcie. Ja wrocilam. kupiłam suknie ślubną, dużo droższa niż się spodziewałam ale dla ciężarnej w 6 miesiącu były tylko 3 rodzaje i jeden akurat najdroższy mi się spodobał i okazał się najwygodniejszy..
jeszcze poprawiny ale to już zamówię na necie suknie dla kobiet w ciąży i 3 pary butów... juz bym chciała mieć to z głowy
Jaki kolor?:)

Do góry