reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nedi na stronie chyba pięknybrzuszek jest pełno ładnych sukienek. w razie w krawcowa trochę przerobi. ciężko mi będzie w zwykłym sklepie kupić sukienkę na 6 miesiąc żeby była elegancka. a ceny też nie są wygórowane. w lokalu mamy i wesele i poprawiny

Nedi na stronie chyba pięknybrzuszek jest pełno ładnych sukienek. w razie w krawcowa trochę przerobi. ciężko mi będzie w zwykłym sklepie kupić sukienkę na 6 miesiąc żeby była elegancka. a ceny też nie są wygórowane. w lokalu mamy i wesele i poprawiny
Mega fajnie, że zdecydowaliście się na poprawiny:) Ja miałam i nie żałuje jak niektórzy mi mówili:p Napewno fajnie będziesz wyglądać :)

Oby. chociaż chciałabym juz wzystkie zakupy mieć z głowy bo to się tak wydaje ale o każdą pierdołe najmniejsza trzeba zadbać.. ;) w marcu jak będę na l4 to się tym zajmę

hej
ja 2 pączki wciągnełam ..jeden z advokatem był okropny -no taaa awiteks siecówka....drugi z mniejszej cukierni i ok ....wiecej juz nie jem...Po południu może faworki zrobię...
Iwona mogę podać ci rękę...nawet 2....Mam w domu dwóch 14latków pełnych buntu...i 2,5 który też się buntuje...wiecj mówić chyba nie muszę....Może prv ?

Julka pokaż jaki krój :D

reklama
Do góry