reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

:)

Załączniki

• 20160204_105645-1.jpg
    20160204_105645-1.jpg
    117,5 KB · Wyświetleń: 114
reklama
dzięki dziewczyny. tamte dwie były takie Princessy a ja takich nie lubię. w dodatku ciężkie były a ta leciutka i brzuszek jest sobie luźno :) będę mieć kolczyki takie dłuższe do tego i na ręce coś i tyle. koronka jest błyszcząca wiec na szyję juz nie ma co zakładać :)

będziesz ślicznie wyglądać-brzuszek będzie miał swobodę i Ty się męczyć nie będziesz:) gdybym byla w ciazy sama bym taka wybrala:) Ja mialam PRONCESKE zmieniona pod siebie no powiem Wam ze tez lekka byla i pieknaaa i w zyciu mi sie cena nie zwroci...no ale coz

Dziewczyny zmykam do dentysty trzymajcie kciuki:(

reklama
witajcie :)

Pojadłyście pączków? ja dziś zgrzeszyłam makaronem... ciekawe jaki wynik po godzinie... wczoraj po naleśnikach było dużo za dużo :( A tłusty czwartek sobie zrobię w lipcu zaraz po porodzie ;)

Co do rozstępów to mi wyszedł jeden maleńki przy pępku w dzień porodu :) piersi przy nawale miałam tak duże zaczynały się od obojczyków dotykały się ( ja mam generalnie płasko sutek płasko) były olbrzymie!! a jak bolało!! aaa!!! a 3 dniowe dzieciątko nie jest w stanie tyle zjeść, dobrze, że nocny dyżur miała cudowna Pani od laktacji to mi pomogła :) przez kilka dni to trwało, a później jeszcze kilka razy takie nawały miałam ale już wiedziałam co robić i nie było to takie straszne jak za pierwszym razem :) wszystko jest do przeżycia :)

Co do upałów to fakt to lato dało się we znaki... ale mam nadzieję, że nas troszkę oszczędzi i będzie chłodniej :)
My z mężem bardzo lubimy upały ale dla dzieciaczków to nic przyjemnego... zobaczymy jak to będzie :)
Ami urodziła się w marcu, tydzień w szpitalu i już po kilku dniach pod koniec marca poszliśmy na pierwszy spacer bo było ciepło :) choć teściowa była przeciwna.... a jak wróciliśmy po przeszło godzinie to się nasłuchaliśmy jak to dziecko krzywdzimy :D

Przytył ktoś za dużo?? chętnie przyjmę z kilo! co by diabetolog za tydzień na mnie nie nakrzyczała, że za mało znowu przybrałam ;)

Na usg dopiero dziś się zapisałam ale ja dopiero mam 16+5 więc jeszcze mam czas :) jakoś końcem lutego początkiem marca mam zrobić... boję się jak cholera echa serca! bo przy tej zafajdolonej cukrzycy różnie może być!

Julka- piękna suknia! :) w moim stylu :)

Agnesdem- poowdzenia u dentysty.

Do góry