nie korzystam z tel. to nie wiemno na stronie widzę gdzie się daje negatyw ale z telefonu z aplikacji to nie wiem ...
reklama
a byłaś z tym u lekarza?Jolcia u mnie to taka jakby czerwonawa swędząca pokrzywka, u mnie pojawiła się już zanim zrobiłam test ciążowy i cały czas się powiększała, u mnie na dole pleców i tyłku rozsiana.
Jolcia_
Fanka BB :)
Iwona- byłam a pn u ginekologa to nic mi nie poradził na to do dermatologa się zapisałam.
w sumie to do Was dwóch ale wybrałam ostatniąTeraz widzę, że to do Jolci było
Lizzy_
Fanka BB :)
Telefon od rana szwankował i nie miałam jak napisać... potem robiłam.pączki i faworki, pychotki
Co do porodu to się boję ogólnie... nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent, tylko po swoich narodzinach i baaaardzo mało chodze po lekarzach. U ogólnego chyba z 5lat nie byłam... więc dla mnie wszystko będzie stresem, nowym doświadczeniem itd...
Co do porodu to się boję ogólnie... nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent, tylko po swoich narodzinach i baaaardzo mało chodze po lekarzach. U ogólnego chyba z 5lat nie byłam... więc dla mnie wszystko będzie stresem, nowym doświadczeniem itd...
reklama
faktycznie, hehe jakaś dzisiaj rozkojarzona jestem to chyba nie półpasiec bo w sumie widziała to najpierw moja ginka, później rodzinny lekarz, a teraz dermatolog więc chyba by któraś rozpoznała. To chyba uczulenie na ciąże Dermatolog powiedziała, że to może być od ciąży więc tak to zrozumiałam