reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Jolcia u mnie to taka jakby czerwonawa swędząca pokrzywka, u mnie pojawiła się już zanim zrobiłam test ciążowy i cały czas się powiększała, u mnie na dole pleców i tyłku rozsiana.

Iwona35 byłam wczoraj, dostałam jakieś maści ze sterydami :sad: boję się tego używać, ale chyba nie mam wyjścia, po jednym dniu smarowania widzę już lekką poprawę.
Z moim B. robimy właśnie pączki :-) :) ale będzie obżarstwo...

Dziewczyny jak to jest z normami tsh w 2 trymestrze? W pierwszym nie zrobiłam bo przegapilam tylko ft3 i ft4. W piątek mam wizytę i lekarz zlecił żebym w razie co zrobiła tsh i mam 3.7. To dobry wynik?

Widziałam kiedyś półpaśćca i włąsnie to była wysypka na plecach tuż nad pośladkami , dlatego pytałam o lekarza

Telefon od rana szwankował i nie miałam jak napisać... potem robiłam.pączki i faworki, pychotki :)
Co do porodu to się boję ogólnie... nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent, tylko po swoich narodzinach i baaaardzo mało chodze po lekarzach. U ogólnego chyba z 5lat nie byłam... więc dla mnie wszystko będzie stresem, nowym doświadczeniem itd...

reklama
faktycznie, hehe jakaś dzisiaj rozkojarzona jestem :laugh2: to chyba nie półpasiec bo w sumie widziała to najpierw moja ginka, później rodzinny lekarz, a teraz dermatolog więc chyba by któraś rozpoznała. To chyba uczulenie na ciąże :-D Dermatolog powiedziała, że to może być od ciąży więc tak to zrozumiałam :wink:

Do góry