reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

kilka zgrzewek wody mineralnej, bo ja teraz pijee jak smok, jakies soki troche warzyw i owocow i kg sie zrobily :)

e i cukier, syrop glukozowo fruktozowy a potem sie czlowiek dziwi, ze dzieci tylko slodkie chca jesc....

reklama
@Zielona_stokrotka parę miesięcy po porodzie pewnie będziemy pisać z dumą "dziś pierwszy raz zmieściłam się w spodnie z przed ciąży" ;)

@Jusuawa ja się zorientowałam, że coś się dziwnie czuję bardzo wcześnie, ale test nic nie wykazał. A ponieważ to moja pierwsza ciąża i nie miałam pewności czy to w ogóle to, więc uwierzyłam negatywnemu testowi. Powtórzyłam po kilku (czy kilkunastu?) dniach, bo dalej się czułam dziwnie i wtedy już był pozytywny, to był koniec 3 tyg. U lekarza byłam w 5 tyg. przekonana, że to wino, które zdążyłam wypić między testami i nieliczne papierosy, które zdążyłam wypalić na pewno zrobiły biednemu dziecku straszną krzywdę. Lekarz się tylko uśmiechnął na moją panikę, dzieci jest dwójka i na razie, odpukać, mają się dobrze ;)
Moja mam opowiadała, że po urodzeniu mojej siostry od rauz po wyjsciu ze szpitala wcisnęła się w swoje spodnie! Hehe mówiła, że wyglądało to tka jakby się nagle wsiąknął brzuch:p

Ja dzisiaj bardzo "zapracowana" wieczorem sobie poczytam co u was. A puki co Pani Walewska gotowa do chłodzenia :D Teraz lece robić ciasteczka. Miłego po południa.

Załączniki

• 1454507429920.jpg
    1454507429920.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 59
Ja normalnie 12go znowu ide na robienie zęba ze znieczuleniem. Nawet gin mówił tak samo jak dentysta że do dzidzi to nie dociera a teraz są też znieczulenia dla ciężarnych
Ja dopiero na 15 marca mam wizyte u dentysty;/ kurde ciekawe, cyz zdąże zrobić wszystko przed porodem, bo boję się, że może trochę teog być;/ plus pewnie usuwanie kamienia;/

reklama
słuchajcie nie myślcie o tym co będzie czy naturalny czy cesarka co będzie to będzie:) a czemu masz nie zdążyć do lipca jeszcze dużoooooooooo czasu:)

Do góry