reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

kilka zgrzewek wody mineralnej, bo ja teraz pijee jak smok, jakies soki troche warzyw i owocow i kg sie zrobily :)

e i cukier, syrop glukozowo fruktozowy a potem sie czlowiek dziwi, ze dzieci tylko slodkie chca jesc....

reklama
@Zielona_stokrotka parę miesięcy po porodzie pewnie będziemy pisać z dumą "dziś pierwszy raz zmieściłam się w spodnie z przed ciąży" ;)

@Jusuawa ja się zorientowałam, że coś się dziwnie czuję bardzo wcześnie, ale test nic nie wykazał. A ponieważ to moja pierwsza ciąża i nie miałam pewności czy to w ogóle to, więc uwierzyłam negatywnemu testowi. Powtórzyłam po kilku (czy kilkunastu?) dniach, bo dalej się czułam dziwnie i wtedy już był pozytywny, to był koniec 3 tyg. U lekarza byłam w 5 tyg. przekonana, że to wino, które zdążyłam wypić między testami i nieliczne papierosy, które zdążyłam wypalić na pewno zrobiły biednemu dziecku straszną krzywdę. Lekarz się tylko uśmiechnął na moją panikę, dzieci jest dwójka i na razie, odpukać, mają się dobrze ;)
Moja mam opowiadała, że po urodzeniu mojej siostry od rauz po wyjsciu ze szpitala wcisnęła się w swoje spodnie! Hehe mówiła, że wyglądało to tka jakby się nagle wsiąknął brzuch:p

Ja dzisiaj bardzo "zapracowana" wieczorem sobie poczytam co u was. A puki co Pani Walewska gotowa do chłodzenia :D Teraz lece robić ciasteczka. Miłego po południa.

Załączniki

• 1454507429920.jpg
    1454507429920.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 64
Ja normalnie 12go znowu ide na robienie zęba ze znieczuleniem. Nawet gin mówił tak samo jak dentysta że do dzidzi to nie dociera a teraz są też znieczulenia dla ciężarnych
Ja dopiero na 15 marca mam wizyte u dentysty;/ kurde ciekawe, cyz zdąże zrobić wszystko przed porodem, bo boję się, że może trochę teog być;/ plus pewnie usuwanie kamienia;/

reklama
słuchajcie nie myślcie o tym co będzie czy naturalny czy cesarka co będzie to będzie:) a czemu masz nie zdążyć do lipca jeszcze dużoooooooooo czasu:)

Do góry