reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny a powiedzcie bo to moje pierwsze Dzieciątko kiedy najlepiej zacząć te wszystkie zakupy? Musimy kupic wszystko...tak myślałam o przełomie kwietnia/maja czy to za wcześnie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny a powiedzcie bo to moje pierwsze Dzieciątko kiedy najlepiej zacząć te wszystkie zakupy? Musimy kupic wszystko...tak myślałam o przełomie kwietnia/maja czy to za wcześnie?

To tez moja pierwsza ciaza i juz zaczynam kupować ;) bo akurat u mnie może os mają być różnie wiec musze być gotowa ;)

Ja juz sie nie moge doczekać :) kilka sztuk juz kupiliśmy z Mezem ale chyba jeszcze poczekam...u mnie nawet za bardzo brzuszka nie widać :(

Lizzy - i tego Ci życzę! Żeby było po Twojej myśli :) Ja miałam dwie cc i nie wiem co teraz wolę. Ale naturalnego boję się bardzo, bo to coś, czego nie znam. Mama mówi, że po dwóch cc to już tylko cc. Zobaczymy.
Margerita - doczytałam na ,,Co słychać...,,

reklama
PaulaDabro - myślę, że taki czas jest ok. A jak coś wpadnie Ci teraz w oko to już kup. Ja nie muszę, bo mam tego mnóstwo, i tak coś kupię, ale na razie nie potrzebuję. Nawet płci nie znam jeszcze.

Do góry