reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Malinka- super wieści MAciusiowi szybkiego powrotu do sił a Ty odpocznij troszkę!
Jusuawa - witaj
Jusuawa - witaj
to prawda lipiec piekna pogoda sloneczko..po powrocie do domciu bedzie mozna isc na spacerek superrrr a z tymi terminami to ciekawe jak bedzie czy ktorejs z nas uda sie terminowo urodzic A Wy teraz ogolnie co ile macie usg?raz w miesiacu czy dwa?
Jolcia_
PannaMigotka- kciuki za wizytę
Jolcia_
Ja Amelcię urodziłam w termin z miesiączki 13.03to prawda lipiec piekna pogoda sloneczko..po powrocie do domciu bedzie mozna isc na spacerek superrrr a z tymi terminami to ciekawe jak bedzie czy ktorejs z nas uda sie terminowo urodzic A Wy teraz ogolnie co ile macie usg?raz w miesiacu czy dwa?
a ja obydwie córki w terminie z USG z niewielkim odchyleniem starszą bo miała na 4 września a urodziła się 2 po wysluchaniu próśb mamusi "byle nie 1-go września"Ja Amelcię urodziłam w termin z miesiączki 13.03
reklama
miałam co 3 tyg. teraz wyjątkowo rozpisał mi za 2to prawda lipiec piekna pogoda sloneczko..po powrocie do domciu bedzie mozna isc na spacerek superrrr a z tymi terminami to ciekawe jak bedzie czy ktorejs z nas uda sie terminowo urodzic A Wy teraz ogolnie co ile macie usg?raz w miesiacu czy dwa?