reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Jednakże wolałabym urodzić w terminie z usg :-) 9go mam wizytę i ma się okazać który termin jest bardziej prawdopodobny. Chociaż i tak urodzi się kiedy będzie mu pasować ;)

to prawda lipiec piekna pogoda sloneczko..po powrocie do domciu bedzie mozna isc na spacerek:) superrrr a z tymi terminami to ciekawe jak bedzie czy ktorejs z nas uda sie terminowo urodzic;) A Wy teraz ogolnie co ile macie usg?raz w miesiacu czy dwa?

Malinka- dobrze ze Maciusiowi sie poprawiło ze bedziesz mogla troszke odpoczac..zycze Wasm wszystkim wszystkiego dobrego a przede wszystkim Maciusiowi-dzielny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
to prawda lipiec piekna pogoda sloneczko..po powrocie do domciu bedzie mozna isc na spacerek:) superrrr a z tymi terminami to ciekawe jak bedzie czy ktorejs z nas uda sie terminowo urodzic;) A Wy teraz ogolnie co ile macie usg?raz w miesiacu czy dwa?
miałam co 3 tyg. teraz wyjątkowo rozpisał mi za 2

Do góry