reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok

Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
Wiesz Kochana, ucieszyła mnie ta wiadomośc ale taką full radość poczuje chyba jak dzidziek będzie miał 10 na 10 punktów i wszystko na swoim miejscu. Chyba już taki urok rodzicielstwa po 30stce, Inna radość z innych rzeczy. Samą mnie to zdziwiło wczoraj. Myślałam,że jak sie dowiem,że syn będę skakać pod sufit atu takie przyjęcie na spokojnie. Może też dlatego, że wizyta była awaryjna i skierowana bardziej na to czy tam się nic nie dzieje..

reklama
jakie sliczne zdjecieeee:)

boze jak sie martwie tymi niedojrzalymi granulocytami!!!masakra jakas nie moge sie skupic..plakac mi sie chce co to jest..

Ale zazdroszczę stwierdzenia "jaka ciąża jest fajna" u mnie ciąża to dość ciężki okres... chciałabym kiedyś móc opowiadać córeczkom, że ciąża to coś wspaniałego... eh...

My z 3 miesięczna Ami też byliśmy na weselu u kuzynki :)
Jaka śliczna modeleczka:)... i przystojny mąż ;)

Agnes ja też nie wiem ....nie znam się aż tak.
U mnie to dopiero imprez...omina mnie prawie wszystkie hehheh i dobrze...
30 siostrzeńca, 40 najukochańszej kuzynki,50siostry, 2 wesela synów mojej siostry-w lipcu i wrześniu....noi chrzest jakby co :D
Malinka kochana odezwij się -bo zaczynam się martwić !
Trochę poprasowałam .....

Z WYJĄTKIEM krwi pobranej od noworodków lub KOBIET W CIĄŻY, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego

takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?

reklama
Do góry