reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Stresy swoją drogą. Ostatni tydzień był naprawdę zły...
Jeszcze tyle formalności. Otwarcie testamentu wszystko trzeba przepisać. A w tych urzędach mam wrażenie ze ja wiem więcej z internetu niż oni z przepisów [emoji34]

Lekarz mi mówił ze macica przy bliźniakach jest większa dużo w danym tygodniu od pojedynczej ciąży i bardziej może dać się we znaki. A że mam tyłozgięcie to kręgosłup jet osłabiony. Na dodatek od dzieciństwa mam problem z odcinkiem lędźwiowym to bliźniaki nie ułatwiają.
W piątek wizyta zaś w środę za tydzień krążek mi założą. Mam tylko nadzieje ze nie każe mi kategorycznie leżeć do końca...

I musze zamówić ta poduszkę dla ciężarnych może mi ulzy w nocy

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Mi też będą zakładać krążek. A będziesz go miała zakładany w szpitalu czy prywatnym gabinecie? Dużo płaciłaś za niego?

reklama
Witam. Długo się nie odzywałam, ale dzisiaj niepokoi mnie pewna sprawa to 15 tydzień i dzisiaj zauważyłam dziwy śluz taki jak galaretka. Troche się martwie. Czy miałyście coś podobnego ?

Aga walnij focha że to on się nie sprawdził ...no a co? Najgorsze jest że to rani....wcale się nie dziwię że rozżalona jesteś....Ja to pewnie bym mojemu za akie coś dała ostro popalić.....ale ja zołza jestem....
Jolcia jak po wizycie?
Iwona gratuluję syneczka !i Tobie Julka także !
Wogóle szukam jakiegos sensownego suplementu dla ciężarnych i zaczyna mnie trafiać ....bo takie byle jakie te preparaty....choć ponoć też za dużo w 1 tabl. to kicha...????
Maryńka zdrowia dla syna -oby nic się nie rozwinęło !
Gwiazda też by mnie taka latanina wkurzyła....
Julita poczujesz ruchy ! może je już czujesz -ale trzeba umieć je wyłapać....Moja dzidzia już dosyć mocno kopie -więc na 1000% wiem że to już ona rozrabiała od jakichś 2 tygodni.

hej nie było mnie kilka godzin a przeczytać Was to dobra godzina. ... ahhhh mój mąż JU się denerwuje ze zamiast z nim porozmawiać to ja na tel siedzę ;)))
Ciesze się z Maciusiem i mezem Hope wszystko ok i obie operacje przebiegły pomyślnie ;) Trzymam kciuki za szybkie odzyskanie pełni sił przez obu mężczyzn ;)

Aga co do męża .... No co za duren!!! przecież to od niego zależy a Ty się stresuje z niepotrzebnie ;) Nie martw się, na zapas...

Co do nałogów .... ahhhh nawet szkoda pisać. Uwielbiam teksty w stylu lozysko nie przepuszcza dymu, mam stres duzy, albo lubie palic ja juz nie tlumacze to i tak nie ma sensu ....
U mnie ciężki dzień w pracy ale dałam rade. Jeszcze jutro i mam swój weekend ;)

Malinka wyślij którejś z nas adres domowy i wyślemy kartki;)

Ostatnia edycja:
Venicce to jak znajdziesz sensowny suplement dla kobiet ciężarnych to się podziel też chętnie jakiś kupie. Chyba, że jutro moja gin mi coś zaleci

reklama
Mój się nie odzywa jak widzi że telefon w ruch poszedł...bo sam nieźle klepie w swój hehhe
Malinowa kurka niby pregnę plus poleca....ale ceny różne a skład identyczny.....
Kamcia powiedz mu że o sexie gadamy :p

Do góry