reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Gwiazda - jak taka sytuacja, to cofam :) No i nie dziwię się, że się wkurzyłaś, skoro jesteś stałą klientką...
Ale jednak są sytuacje, kiedy to w sumie miłe jest, jak ktoś prosi o dowód, potem się peszy jak widzi datę urodzenia i zaczyna przepraszać - ja wtedy zawsze mówię, że nie ma za co, oby jak najdłużej takie rzeczy się zdarzały ;)

No ona nawet nie powiedziała przepraszam jak dowód pokazałam .Ale dam jej jeszcze popalić ;)

reklama
Dziewczyny nie wiem czy już dziękowałam za wsparcie, więc jeszcze raz dzięki że można jeszcze na was liczyć.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Malinko najgorsze juz za Wami. Ciesze sie. Super.

Aga mezowi przejdzie. A jak pozniej zrozumie swoje achowanie to mu glupio bedzie. Trzymaj sie i gratuluje!

Ewelinko zdrowka. Moj G dalej podejrzany jeszcze sie wstrzymam przed wizyta u lekarza.

No ona nawet nie powiedziała przepraszam jak dowód pokazałam .Ale dam jej jeszcze popalić ;)
Gwiazda następnym razem przyjdź do sklepu 10 minut przed zamknieciem ( z butami calymi w błocie) i zapłać całą sume grosikami. Nie dość, że będzie musiała drugi raz myć podłogę to jeszcze długo będzie siedziec po pracy i podliczać kasę, żeby jej manko nie wyszło.

Dziś mało aktywna tu byłam poczytałam tylko coś niecoś... bo miałam kilka spraw na głowie no i obiad i jeszcze wieczorem wizytę u gina :)

Malino- super wiści! teraz musi być już tylko lepiej! szybkiego powrotu do zdrowia dla Maciusia! :)

Ale mi się dziewczynki ciśnienie podniosło .Poszłam mojemu kupić piwko do sklepu a mieszkam na 3 piętrze i tak gdzie zawsze więc odliczona kasa bez portfela i dokumentów i zawsze mi sprzedawali a ekspedientka która jest tam długi czas do mnie dowodzik proszę myślałam że ja rozszarpie .Rozumiem jak bym młodo wyglądała ale ja mam 25 lat a ona ode mbie dowód myślałam że rozszarpie i znowu 3 piętro i sportem na dol .
Ja mam 30 i też kupuję alkohol na dowód ;)

Malinko, Oby Maciuś szybciutko wrócił do zdrówka! :)
Aga, dziwne zachowanie męża... powiedz w żartach, że jak mu tak.zależy to.pewnie ktoś zamieni na chłopca, to może zareaguje, że nie, bo to jego córcia :) wiadomo,.że liczył na syna, ale bez przesady... Tak miało być, będzie miał zięciów ;)
U nas dziś spokojny dzień, a jutro wizyta, oby było wszystko ok :)

będę egoistką ten jeden raz i najpierw o sobie, byłam na awaryjnej wizycie, nic wielkiego, ale ciut się wystraszyłam, wszystko jest dobrze i przy okazji dowiedziałam się ze po 2 córkach i 11 latach czekania będzie syn:) Pózniej się facecik obrócił i pan doktor nie mógł mi pokazać co zauważyl więc jeszcze odrobina sceptyzmu we mnie ( ja z tych co muszą zobaczyć by uwierzyć) ale za 2 tyg. kolejna wizyta. Powiedział,że moge mu zaufać:)

Malinka to teraz czekamy z Wami na badania po .. będzie juz tylko lepiej:)

dziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem w szpitalu..dostanie sie normalnie bez problemu czy trzeba zaplacic czy co..bo moja kolezanka mowi ze nie daja tak oo..ze w ciezkich przypadkach daja..
ze niby samemu trzeba zadzwonic do anestezjiologa i poprosic?????????????????????
podobno bezpłatnie i tylko trzeba uprzedzić ale podobno mimo odgórnych wytycznych co szpital to obyczaj, trzeba się uprzeć, że sie nalezy i ulegają

Hej.

Ale miałam noc myślałam że wyląduje na IP. Tak mi bliźniaki dały popalić. Pisałam Wam ze kiepsko się czuje ale wieczorem to myślałam że odlecę. Kręgosłup mi siadł brzuch bolał i nie żeby to skurcze były ale uciskanie na jajniki więzadła pęcherz i wszystko inne na dole. Ruszyć z boku na bok nie mogłam. A to przelewanie w dole brzucha [emoji15] wzięłam jedna nospe potem za dwie godzin druga i mówię do męża kolo północy jak mi zaraz nie przejdzie to jedziemy do szpitala. Ale jakoś przeszło włożyłam poduszkę między kolana i zasnelam. Dziś już lepiej ale te uciski chwilami nie do zniesienia. A co to dalej będzie?

Ja jestem z Wielkopolski okolice Konina [emoji4]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
no to trzecia z WLKP:)

Malinka, oby teraz już było tylko lepiej!

Zielona stokrotka - właśnie dlatego pytam :) pomijając stanik chodziło mi o to, czy po porodzie rozmiar będzie mniej więcej taki sam jak tuż przed, czy jeszcze się zwiększy znaczaco, czy nie ma reguły.
A wiedzę wykorzystam w odpowiednim czasie :)
po porodzie to będzie duży póki będziesz karmić;)

Cześć dziewczyny, doczytałam Was choć sporo tego było... Najważniejsze, że obie operacje udane! Ciesze się razem z Wami na pewno straszny stres przeżyliście... nie było mnie bo była impreza rodzinna, potem odebraliśmy klucze od nowego mieszkania... Jutro rusza remont wiec będzie się działo [emoji12] już nie możemy się doczekać aż tam zamieszkamy. Dziś byłam robic wyniki bo jutro wizyta, niestety hemoglobina mi spadła (choć to podobno normalne w ciąży) a tsh poszło w gore (ostatnio 2,04 a teraz 2,7) wiec czeka mnie zwiększenie dawki leku. Ale najważniejsze, że jutro zobaczę naszego bąbla ;-) oczywiście dam znać po wizycie, ruchów raczej jeszcze nie czuje choć oczekuje ich z niecierpliwoscią. Fajnie, że powstał ten wątek sos bo faktycznie tutaj tyle się dzieje, że po nieobecności cieżko jest nadrobić.

reklama
Aga a ja trochę rozumiem Twojego męża, oczywiście nie to, że obwinia Ciebie tylko to, że najzwyczajniej w świecie czuje się zawiedziony. Ja też marze o córce (chyba od zawsze) i teraz będziemy mieć synka, ale z racji tego, że to nasze pierwsze dziecię to nie dramatyzuje. Cieszę się [emoji12] No i Oczywiście tak jak każdy mówi ma być zdrowe itd - tego chce każdy, ale ja gdybym miała mieć 3 synka też bym pewnie się czuła zawiedziona... [emoji848]

Do góry