reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja mam często ten problem, nauczyłam się nosić dowód przy sobie, a też mam 25 lat :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale ja naprawdę alkohol kupuje tam często .I mnie znają a ta już długo pracuje i wogole .Jak ja się zdenerwowalam i powiedziałam jej swoje i powiem przy okazji właścicielowi bo mnie zna dobrze ;)

Ale ja naprawdę alkohol kupuje tam często .I mnie znają a ta już długo pracuje i wogole .Jak ja się zdenerwowalam i powiedziałam jej swoje i powiem przy okazji właścicielowi bo mnie zna dobrze ;)
Myślisz, że zrobiła to złośliwie? Taka zołza?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

witajcie. Ja po wizycie. siusiak i jajka juz potwierdzone na 100%. nie da się je z niczym pomylić. mój dumny ze takie piękne narzady haha. zostane chyba przy teraźniejszym lekarzu. zawsze w razie w mam tego drugiego a nieobecność jakoś wytłumaczę. do większej ilości szczegółów przywiązuje wagę i jednak szpital duzo lepszy. pytał o ruchy. jak opisałam to powiedział ze to to. teraz juz nie tylko czuje jak leze spokojnie tylko często jaj siedzę w pracy albo domu.

witajcie. Ja po wizycie. siusiak i jajka juz potwierdzone na 100%. nie da się je z niczym pomylić. mój dumny ze takie piękne narzady haha. zostane chyba przy teraźniejszym lekarzu. zawsze w razie w mam tego drugiego a nieobecność jakoś wytłumaczę. do większej ilości szczegółów przywiązuje wagę i jednak szpital duzo lepszy. pytał o ruchy. jak opisałam to powiedział ze to to. teraz juz nie tylko czuje jak leze spokojnie tylko często jaj siedzę w pracy albo domu.

Gratulacje ;) a ja tak delikatnie czuje ruchy ;(a chciała bym już tak mocno .

aaaaaa i byłam w lidlu. oczywiście staników juz nie było. znaczy były ale jakieś 90 D ze 2 szt. body dziecięce oczywiście wykupione. zostaly tylko granatowe i błękitne. rozmiar niby 50-56 ale wydaje mi się ze to bardziej 62-68. będzie na później.

reklama
Gwiazda - jak taka sytuacja, to cofam :) No i nie dziwię się, że się wkurzyłaś, skoro jesteś stałą klientką...
Ale jednak są sytuacje, kiedy to w sumie miłe jest, jak ktoś prosi o dowód, potem się peszy jak widzi datę urodzenia i zaczyna przepraszać - ja wtedy zawsze mówię, że nie ma za co, oby jak najdłużej takie rzeczy się zdarzały ;)

Do góry