reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja mam często ten problem, nauczyłam się nosić dowód przy sobie, a też mam 25 lat :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ale ja naprawdę alkohol kupuje tam często .I mnie znają a ta już długo pracuje i wogole .Jak ja się zdenerwowalam i powiedziałam jej swoje i powiem przy okazji właścicielowi bo mnie zna dobrze ;)

Ale ja naprawdę alkohol kupuje tam często .I mnie znają a ta już długo pracuje i wogole .Jak ja się zdenerwowalam i powiedziałam jej swoje i powiem przy okazji właścicielowi bo mnie zna dobrze ;)
Myślisz, że zrobiła to złośliwie? Taka zołza?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

witajcie. Ja po wizycie. siusiak i jajka juz potwierdzone na 100%. nie da się je z niczym pomylić. mój dumny ze takie piękne narzady haha. zostane chyba przy teraźniejszym lekarzu. zawsze w razie w mam tego drugiego a nieobecność jakoś wytłumaczę. do większej ilości szczegółów przywiązuje wagę i jednak szpital duzo lepszy. pytał o ruchy. jak opisałam to powiedział ze to to. teraz juz nie tylko czuje jak leze spokojnie tylko często jaj siedzę w pracy albo domu.

witajcie. Ja po wizycie. siusiak i jajka juz potwierdzone na 100%. nie da się je z niczym pomylić. mój dumny ze takie piękne narzady haha. zostane chyba przy teraźniejszym lekarzu. zawsze w razie w mam tego drugiego a nieobecność jakoś wytłumaczę. do większej ilości szczegółów przywiązuje wagę i jednak szpital duzo lepszy. pytał o ruchy. jak opisałam to powiedział ze to to. teraz juz nie tylko czuje jak leze spokojnie tylko często jaj siedzę w pracy albo domu.

Gratulacje ;) a ja tak delikatnie czuje ruchy ;(a chciała bym już tak mocno .

aaaaaa i byłam w lidlu. oczywiście staników juz nie było. znaczy były ale jakieś 90 D ze 2 szt. body dziecięce oczywiście wykupione. zostaly tylko granatowe i błękitne. rozmiar niby 50-56 ale wydaje mi się ze to bardziej 62-68. będzie na później.

reklama
Gwiazda - jak taka sytuacja, to cofam :) No i nie dziwię się, że się wkurzyłaś, skoro jesteś stałą klientką...
Ale jednak są sytuacje, kiedy to w sumie miłe jest, jak ktoś prosi o dowód, potem się peszy jak widzi datę urodzenia i zaczyna przepraszać - ja wtedy zawsze mówię, że nie ma za co, oby jak najdłużej takie rzeczy się zdarzały ;)

Do góry