Gwiazda_237
Fanka BB :)
Gwiazda, to komplement (chociaż biegania na trzecie piętro wspólczuję)
Ja tego w 5 miesiącu ciąży nie uważam za komplement .Za to bieganie ostatni raz coś tam kupiłam .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gwiazda, to komplement (chociaż biegania na trzecie piętro wspólczuję)
Ja mam często ten problem, nauczyłam się nosić dowód przy sobie, a też mam 25 lat
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Może kierownik stał obok i usiala i dowód poprosić...Ja tego w 5 miesiącu ciąży nie uważam za komplement .Za to bieganie ostatni raz coś tam kupiłam .
Myślisz, że zrobiła to złośliwie? Taka zołza?Ale ja naprawdę alkohol kupuje tam często .I mnie znają a ta już długo pracuje i wogole .Jak ja się zdenerwowalam i powiedziałam jej swoje i powiem przy okazji właścicielowi bo mnie zna dobrze
Może kierownik stał obok i usiala i dowód poprosić...
witajcie. Ja po wizycie. siusiak i jajka juz potwierdzone na 100%. nie da się je z niczym pomylić. mój dumny ze takie piękne narzady haha. zostane chyba przy teraźniejszym lekarzu. zawsze w razie w mam tego drugiego a nieobecność jakoś wytłumaczę. do większej ilości szczegółów przywiązuje wagę i jednak szpital duzo lepszy. pytał o ruchy. jak opisałam to powiedział ze to to. teraz juz nie tylko czuje jak leze spokojnie tylko często jaj siedzę w pracy albo domu.