reklama
molimoli
Aktywna w BB
Lila moi synowie mają młodszy 5 lat i starszy w maju 9 lat także duża różnica wieku będzie między rodzeństwem. Starszy rozmyśla że ma już 9 lat i urodzi mu się siostra lub brat a młodszy cieszy się i ciągle chce żebym mu brzuch pokazywała,przytula się i całuje i mówi że dzidzia jeszcze nie kopie hehe.
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
molimoli
Aktywna w BB
Z dogadowaniem ciężko,mają osobne pokoje i jak się kłucą to robią sobie zakazy wstępu do swoich pokoji. Młodszy chce bawić się ze starszym ale Starszy juz nie bardzo. Mam siostrę młodszą od siebie o 8 lat i teraz super się dogadujemy,myślę że i moi synowie dorosną do tego [emoji6]Moli, to podobny wiek do moich Mój jeden rocznikowo 6, a drugi 11 więc też spora różnica Chłopcy się cieszą i liczą na siostrę, a jak będzie, tak będzie, gwarancji im nie dam A powiedz jeszcze, jak się dogadują?
nieufna
Fanka BB :)
W żadne wróżby nie wierzę.Hope, cieszę się, że mąż już po zabiegu i że się wszystko udało
Nieufna, ostatnio w DDTVN był ginekolog i wróżka, i było właśnie o płci. I mówił, że to tylko od mężczyzny zależy. Jeśli chodzi o cykl powiedział, że może zwiększać prawdopodobieństwo, ale żadnych konkretnych dowodów na to nie ma, czasami się uda, a czasami nie. Powiedział też, że pozycje czy diety też nie mają wpływu, bo nie ma dowodów na to. I bądź tu mądry. My celowaliśmy w dziewczynkę, właśnie licząc dni cyklu, zobaczymy
Molimoli - a Twoi Synowie ile lat mają? Gdzieś mi chyba umknęło, że masz też dwóch chłopaczków
nieufna
PoczulGiulia - ja jeszcze nic nie kupiłam, mam mnóstwo wszystkiego więc póki co to nie potrzebuję. Za wcześnie jak dla mnie jeszcze. Poczekam
Olciak - a dlaczego, aż tak źle?? Zdrówka!
Nieufna - mąż poczuł kopniaka???
Julka, dobrego wyboru!
Agnesdem - a dlaczego nie pozwoli Ci lecieć?
Needi - powodzenia na wizycie!
Patuska - o matko, no właśnie, co będzie później?? Wytrwałości i dużo sił życzę! Odpoczywaj!
Aga, no co Ty! Nie smuć się, mężowi przejdzie!! No wiecie co? To od niego zależy, tylko i wyłącznie, jaka płeć!! Wierzę, że Ci przykro, ja nie wiem czy u mnie nie trzeci syn, nie mamy na to wpływu. A pewna ta lekarka, że dziewczynka? Dziewczynka to się jeszcze w chłopca może zamienić, ale chłopiec w dziewczynkę to już raczej nie. Główka do góry, ważne, że zdrowe, przyzwyczaicie się do tej myśli. Mój ojciec też chciał trzeciego syna, a dostał trzecią córkę, czyli mnie, aż sąsiadka(położna) bała się mu przekazać informację, a byłam jego najukochańszą córeczką. Teraz już go z nami nie ma, bo zmarł, ale tak było. Twojemu mężowi też przejdzie!!!!!!!!!!
Malinko - tak się cieszę, że już po. Oby teraz tylko było lepiej i lepiej i za niedługo do domku!!!!
Gwiazda_237
Ale mi się dziewczynki ciśnienie podniosło .Poszłam mojemu kupić piwko do sklepu a mieszkam na 3 piętrze i tak gdzie zawsze więc odliczona kasa bez portfela i dokumentów i zawsze mi sprzedawali a ekspedientka która jest tam długi czas do mnie dowodzik proszę myślałam że ja rozszarpie .Rozumiem jak bym młodo wyglądała ale ja mam 25 lat a ona ode mbie dowód myślałam że rozszarpie i znowu 3 piętro i sportem na dol .
reklama
ruda@91
Ja mam często ten problem, nauczyłam się nosić dowód przy sobie, a też mam 25 latAle mi się dziewczynki ciśnienie podniosło .Poszłam mojemu kupić piwko do sklepu a mieszkam na 3 piętrze i tak gdzie zawsze więc odliczona kasa bez portfela i dokumentów i zawsze mi sprzedawali a ekspedientka która jest tam długi czas do mnie dowodzik proszę myślałam że ja rozszarpie .Rozumiem jak bym młodo wyglądała ale ja mam 25 lat a ona ode mbie dowód myślałam że rozszarpie i znowu 3 piętro i sportem na dol .
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka