reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

niby racja, że może i za wcześnie ale z drugiej strony... korci mnie żeby zakupić trochę takich neutralnych płciowo ;)

a co do facetów... to inny gatunek. nie przejmować się,a przynajmniej starać, nasz spokój i dziecka NAJWAŻNIEJSZY!

reklama
Lila moi synowie mają młodszy 5 lat i starszy w maju 9 lat także duża różnica wieku będzie między rodzeństwem. Starszy rozmyśla że ma już 9 lat i urodzi mu się siostra lub brat a młodszy cieszy się i ciągle chce żebym mu brzuch pokazywała,przytula się i całuje i mówi że dzidzia jeszcze nie kopie hehe.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Moli, to podobny wiek do moich :) Mój jeden rocznikowo 6, a drugi 11 więc też spora różnica :) Chłopcy się cieszą i liczą na siostrę, a jak będzie, tak będzie, gwarancji im nie dam :D A powiedz jeszcze, jak się dogadują?

Moli, to podobny wiek do moich :) Mój jeden rocznikowo 6, a drugi 11 więc też spora różnica :) Chłopcy się cieszą i liczą na siostrę, a jak będzie, tak będzie, gwarancji im nie dam :D A powiedz jeszcze, jak się dogadują?
Z dogadowaniem ciężko,mają osobne pokoje i jak się kłucą to robią sobie zakazy wstępu do swoich pokoji. Młodszy chce bawić się ze starszym ale Starszy juz nie bardzo. Mam siostrę młodszą od siebie o 8 lat i teraz super się dogadujemy,myślę że i moi synowie dorosną do tego [emoji6]

Ja tylko po krótce wizyta ok. Ale od kiedy czuje jak się rusza to już się tak nie boje. Łożysko dalej nisko i zakaz współżycia przynajmniej do 20 tyg:'(

Hope, cieszę się, że mąż już po zabiegu i że się wszystko udało :)
Nieufna, ostatnio w DDTVN był ginekolog i wróżka, i było właśnie o płci. I mówił, że to tylko od mężczyzny zależy. Jeśli chodzi o cykl powiedział, że może zwiększać prawdopodobieństwo, ale żadnych konkretnych dowodów na to nie ma, czasami się uda, a czasami nie. Powiedział też, że pozycje czy diety też nie mają wpływu, bo nie ma dowodów na to. I bądź tu mądry. My celowaliśmy w dziewczynkę, właśnie licząc dni cyklu, zobaczymy :)
Molimoli - a Twoi Synowie ile lat mają? Gdzieś mi chyba umknęło, że masz też dwóch chłopaczków :D
W żadne wróżby nie wierzę.

Giulia - ja jeszcze nic nie kupiłam, mam mnóstwo wszystkiego więc póki co to nie potrzebuję. Za wcześnie jak dla mnie jeszcze. Poczekam ;)
Olciak - a dlaczego, aż tak źle?? Zdrówka!
Nieufna - mąż poczuł kopniaka???
Julka, dobrego wyboru!
Agnesdem - a dlaczego nie pozwoli Ci lecieć?
Needi - powodzenia na wizycie!
Patuska - o matko, no właśnie, co będzie później?? Wytrwałości i dużo sił życzę! Odpoczywaj!
Aga, no co Ty! Nie smuć się, mężowi przejdzie!! No wiecie co? To od niego zależy, tylko i wyłącznie, jaka płeć!! Wierzę, że Ci przykro, ja nie wiem czy u mnie nie trzeci syn, nie mamy na to wpływu. A pewna ta lekarka, że dziewczynka? Dziewczynka to się jeszcze w chłopca może zamienić, ale chłopiec w dziewczynkę to już raczej nie. Główka do góry, ważne, że zdrowe, przyzwyczaicie się do tej myśli. Mój ojciec też chciał trzeciego syna, a dostał trzecią córkę, czyli mnie, aż sąsiadka(położna) bała się mu przekazać informację, a byłam jego najukochańszą córeczką. Teraz już go z nami nie ma, bo zmarł, ale tak było. Twojemu mężowi też przejdzie!!!!!!!!!!
Malinko - tak się cieszę, że już po. Oby teraz tylko było lepiej i lepiej i za niedługo do domku!!!!
Poczul

Ale mi się dziewczynki ciśnienie podniosło .Poszłam mojemu kupić piwko do sklepu a mieszkam na 3 piętrze i tak gdzie zawsze więc odliczona kasa bez portfela i dokumentów i zawsze mi sprzedawali a ekspedientka która jest tam długi czas do mnie dowodzik proszę myślałam że ja rozszarpie .Rozumiem jak bym młodo wyglądała ale ja mam 25 lat a ona ode mbie dowód myślałam że rozszarpie i znowu 3 piętro i sportem na dol .

reklama
Ale mi się dziewczynki ciśnienie podniosło .Poszłam mojemu kupić piwko do sklepu a mieszkam na 3 piętrze i tak gdzie zawsze więc odliczona kasa bez portfela i dokumentów i zawsze mi sprzedawali a ekspedientka która jest tam długi czas do mnie dowodzik proszę myślałam że ja rozszarpie .Rozumiem jak bym młodo wyglądała ale ja mam 25 lat a ona ode mbie dowód myślałam że rozszarpie i znowu 3 piętro i sportem na dol .
Ja mam często ten problem, nauczyłam się nosić dowód przy sobie, a też mam 25 lat :D

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry