reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

mam juz wybrany wozek
tak? jaki?
Ja też zaopatrzyłam się w jeansy i getry, mąż mi kupił dwie fikuśne koszulki :) Póki co mieszczę się w normalne ubrania (tzn. te luźniejsze, bo z tymi węższymi pożegnałam się już w grudniu:p).
Pochwalę się - opanowałam avatar i suwaczek :D teraz pora na jakieś zakupy, bo obiadu nie będzie ;)

reklama
U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?

Biedna, rozłóż zabawki na ziemi połóż się obok i tak bawiąc się z małym może troszkę odpoczniesz.

no ja tez mam problem z nadrabianiem Waszych wpisów ale macie tempo;) wyobraźcie sobie, ze wszystkie się spotykamy przy cieplej czekoladzie z bita śmietana i pączku i gadamy o wszystkim ojejjj ale zamieszanie byłoby cooo;)

Ja nic nie kupuje bo nie znam płci. Mam furę ubrań po pierwszym dziecku. Jak poznam płeć to zweryfikuje co mam a co mi potrzebne. Pomyślę o tym w kwietniu po malowaniu mieszkania.
Na razie wybieram meble do pokoju dzieci i na to odkładam. Tzn łóżeczko mam dla nowego dzidziusia ale komodę dalej zajmuje Wiki,wiec muszę dla niej kupić komodę na ubrania i jakiś regał żeby poukładać jej zabawki bo na razie poustawiane pod ścianami a później takiej opcji nie będzie.

Dzisiaj w Lidlu mają być ubranka i inne artykuły dla dzieciaczków warto bo jakościowo są dobre. Ja jak narazie jeszcze nic nie kupuje..jak jakimś cudem będzie dziewczynka to będę miała od siostry a dla chłopca będę musiała kupić..
wszystke jakie miałam po chlopcach oddałam po rodzinie (a nie liczę na to ze mi odadzą [emoji41])

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.
Nie wiem jak z jakością takich małych, ale np. w zarze podkoszulki bardzo marna jakoś, sama sie zastanawialam, czy czegoś nie kupic, ale jak nie znam płci to nie ma co szaleć:D

Dzisiaj w Lidlu mają być ubranka i inne artykuły dla dzieciaczków warto bo jakościowo są dobre. Ja jak narazie jeszcze nic nie kupuje..jak jakimś cudem będzie dziewczynka to będę miała od siostry a dla chłopca będę musiała kupić..
wszystke jakie miałam po chlopcach oddałam po rodzinie (a nie liczę na to ze mi odadzą [emoji41])

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Ja kupiłam kołdrę, poduszkę, pościel i body :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry