reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

mam juz wybrany wozek
tak? jaki?
Ja też zaopatrzyłam się w jeansy i getry, mąż mi kupił dwie fikuśne koszulki :) Póki co mieszczę się w normalne ubrania (tzn. te luźniejsze, bo z tymi węższymi pożegnałam się już w grudniu:p).
Pochwalę się - opanowałam avatar i suwaczek :D teraz pora na jakieś zakupy, bo obiadu nie będzie ;)

reklama
U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?

Biedna, rozłóż zabawki na ziemi połóż się obok i tak bawiąc się z małym może troszkę odpoczniesz.

no ja tez mam problem z nadrabianiem Waszych wpisów ale macie tempo;) wyobraźcie sobie, ze wszystkie się spotykamy przy cieplej czekoladzie z bita śmietana i pączku i gadamy o wszystkim ojejjj ale zamieszanie byłoby cooo;)

Ja nic nie kupuje bo nie znam płci. Mam furę ubrań po pierwszym dziecku. Jak poznam płeć to zweryfikuje co mam a co mi potrzebne. Pomyślę o tym w kwietniu po malowaniu mieszkania.
Na razie wybieram meble do pokoju dzieci i na to odkładam. Tzn łóżeczko mam dla nowego dzidziusia ale komodę dalej zajmuje Wiki,wiec muszę dla niej kupić komodę na ubrania i jakiś regał żeby poukładać jej zabawki bo na razie poustawiane pod ścianami a później takiej opcji nie będzie.

Dzisiaj w Lidlu mają być ubranka i inne artykuły dla dzieciaczków warto bo jakościowo są dobre. Ja jak narazie jeszcze nic nie kupuje..jak jakimś cudem będzie dziewczynka to będę miała od siostry a dla chłopca będę musiała kupić..
wszystke jakie miałam po chlopcach oddałam po rodzinie (a nie liczę na to ze mi odadzą [emoji41])

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.
Nie wiem jak z jakością takich małych, ale np. w zarze podkoszulki bardzo marna jakoś, sama sie zastanawialam, czy czegoś nie kupic, ale jak nie znam płci to nie ma co szaleć:D

Dzisiaj w Lidlu mają być ubranka i inne artykuły dla dzieciaczków warto bo jakościowo są dobre. Ja jak narazie jeszcze nic nie kupuje..jak jakimś cudem będzie dziewczynka to będę miała od siostry a dla chłopca będę musiała kupić..
wszystke jakie miałam po chlopcach oddałam po rodzinie (a nie liczę na to ze mi odadzą [emoji41])

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Ja kupiłam kołdrę, poduszkę, pościel i body :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry