reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Jestem tego samego zdania. Im się wydaje ze tyle kobiet rodziło bez i było ok. A tak żeby chociaż raz jakiś facet poczuł jaki to ból rodzic i ile trzeba przy tym cierpieć....

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

U Drzyzgi robili kiedyś symulację :) prawie każdy wymiękł. Ja tam mówi facet powinien leżeć łóżku obok a twoja ręka co skurcz powinna się zaciskać na wiecie czym hehehe. Ja nie obcięłam paznokci przed porodem i Artur do dziś się chwali że miła siniaki na rękach Mój Dzielny Bohater :)

reklama
U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?

U mnie dzis rzygajaco i boli mniemokropnoe brZuch :( wizyta dopiero w piątek. Poczytam Was jako odżyję. Choć dziś sama z małym więc będzie ciężko :(
Do kogo trzeba się zgłosić po dostęp do grupy zamkniętej?
ojejj wspolczuje:( oby Ci przeszlooo ja juz czuje sie troszke lepiej..oby tylko do wieczora wytrzymac i zobaczyc wynikiiiiiiiiii

pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.

ja już chętnie cokolwiek bym kupiła, tym bardziej że zapewne przeceny wychodzą równie korzystnie co w przypadku ubrań dla dorosłych. A że jestem zielona w temacie i kompletnie nie znam dziecięcych marek, czy to polskich czy zagranicznych, to może na coś fajnego mnie nakierujecie ;)

pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.
polecam forum moda ciazowa-tam sa linki zamieszczone:)

ja poki co kupilam dla siebie spodnie ciazowe i leginsy dresik:) poki co dla malenstwa nie kupuje nic bo jeszcze jest duzo czasu..wiec spokojnie ale mam juz wybrany wozek:)

reklama

Fakt na chwilkę odejdziesz od kompa a tu bach 3 strony :) Na razie się nie rozglądałam, mam sporo po starszym synku więc szaleć nie będę ale jak coś zauważę to dam znać :) Warto popatrzeć na allegro lub olx są czasem mega paczki dla chłopca lub dziewczynki

Do góry