reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Margerrita, będzie dobrze. Ale kciuki i tak zaciśnięte na wszelki wypadek &&&

Z internetowych aptek, jeszcze polecam melissę, też tanio i nawet wysyłają za granicę..

Dziwnyprzypadek, ta głowa to chyba zaraźliwa :-(

reklama
Witam was dziewczyny !!! :) Kurde ile napisalyscie chyba z 300 stron przez 5 dni.. Mnie znow wzieło przeziebienie walcze dzielnie chlebem z czosnkiem , herbata z cytryna, i inhalacjami. Niestety mam katar który stanowi u mnie ogormny problem bo z katarem zawsze mam zatkane uszy a to mnie bardzo denerwuje :( Dzisiaj musiałam zrobić badanie krwi i moczu na wtorkową wizyte i martwie się czy nie bedą jakies złe wyniki przez to przeziębienie.. Pozdrawiam

propo "kocham Cie " u dzieci..cieszcie się dziewczynki, napawajcie wręcz.. wkrótce przyjdzie ten czas nastoletni i na porządku będzie: " jak ja Was nie cierpię", "ona ma lepiej" "nic nie rozumiecie co Wam tłumaczę" ;)

Napiekłam z 50 pączków:)ciasto drożdżowe aż wylazło z michy:) a na obiadek był żurek, taki kwaskowaty, ostry, jak lubimy:)

Ja dzisiaj upiekłam chlebek :) Oczywiście na obiad frytki i kotlecik a niech idzie w boczki ;)

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Aga30 chlebek mniammm -jaki piekłaś? masz maszynę czy w piekarniku może?
Ja się mufinką dziś potraktowałam ...hehhe chyba 1 raz coś słodkiego ....
Ruda mam na wieczór schowane mam lody :D creme brulee :p i pomelo.

reklama
Do góry