kinguska926
Zaciekawiona BB
Nie boje sie w sumie nie myślałam o tym ale synka urodzilamA dziewczyny nie boicie się ze wcześniej urodzicie?
przej kilka stron do tyłu tam jest instrukcja bo tez nie wiedzialam jak i mi jedna z mamus wszystko swietnie wytlumaczyła.A jak mam sobie dodac suwaczek?
Malinka trzymam kciuki za synka napewno podejmiecie wła
ja też już czuje delikatne ruchy maleństwawiecie co powiem Wam ze dziwne uczucie to co sie dzieje w brzuszku nie wiem cyz to malenstwo czy cos sie uklada...heh jestemw 1 ciazy i dlatego nie wiem kiedy to beda te ruchy
Maryńka a ja od 6 rano do 7 wieczorem i wieczorem jestem tak zmeczona ze nie moge zasnac... Moj D pewnie pojedzie do Anglii do pracy w marcu i wróci w październiku więc będę sama tutaj
w pierwszej to pewnie ok 20 dopiero poczujeszJa też w pierwszej ciąży i też się zastanawiam kiedy będą pierwsze ruchy
moze soda oczyszczona?? a Twoj niech nie krzyczy na Ciebie bo w tyłek dostanie!!Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji nie schodzi moze macie jeszcze jakieś pomysły?
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(
ja poki co nic na plus ale coś czuje ze szybko nadrobięNieufna ja też mam 5 kg na plusie - wolałbym mniej, ale co zrobić?ja przecież kocham jeść...
ja to zawsze prze wizyta ide siusiu jakos tak mamDziewczyny, moze glupie pytanie ale na usg idziecie z pelnym czy pustym pecherzem?
napewno zdąży .Ja się obawiam właśnie, że jeden dziadek nie zdąży być pradziadkiem, a wiem, że bardzo chciał...
Nie wodpisalam wszystkim bo sie nie da po prostu tyle Nas tutaj jest ja też dzis wielkie sprzatanie bo przez mdłości moje mieszkanie wygladało okropnie... brrrr... a jeszcze duzo przede mna sprzatania ale nie hce za bardzo sie forsować.
Dużo zdrówka zyczę chorym dziewczynom :*