reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

A dziewczyny nie boicie się ze wcześniej urodzicie?
Nie boje sie w sumie nie myślałam o tym :) ale synka urodzilam
A jak mam sobie dodac suwaczek?
przej kilka stron do tyłu tam jest instrukcja bo tez nie wiedzialam jak i mi jedna z mamus wszystko swietnie wytlumaczyła. :)
Malinka trzymam kciuki za synka napewno podejmiecie wła
wiecie co powiem Wam ze dziwne uczucie to co sie dzieje w brzuszku nie wiem cyz to malenstwo czy cos sie uklada...heh jestemw 1 ciazy i dlatego nie wiem kiedy to beda te ruchy:)
ja też już czuje delikatne ruchy maleństwa :)
Maryńka a ja od 6 rano do 7 wieczorem i wieczorem jestem tak zmeczona ze nie moge zasnac... Moj D pewnie pojedzie do Anglii do pracy w marcu i wróci w październiku więc będę sama tutaj :realmad::sad:
Ja też w pierwszej ciąży i też się zastanawiam kiedy będą pierwsze ruchy:)
w pierwszej to pewnie ok 20 dopiero poczujesz :)
:( Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji :( nie schodzi :( moze macie jeszcze jakieś pomysły?
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(
moze soda oczyszczona?? a Twoj niech nie krzyczy na Ciebie bo w tyłek dostanie!! ;)
Nieufna ja też mam 5 kg na plusie - wolałbym mniej, ale co zrobić?
emoji848.png
ja przecież kocham jeść...
ja poki co nic na plus ale coś czuje ze szybko nadrobię :)
Dziewczyny, moze glupie pytanie ale na usg idziecie z pelnym czy pustym pecherzem?
ja to zawsze prze wizyta ide siusiu jakos tak mam :)
Ja się obawiam właśnie, że jeden dziadek nie zdąży być pradziadkiem, a wiem, że bardzo chciał...
napewno zdąży .
Nie wodpisalam wszystkim bo sie nie da po prostu tyle Nas tutaj jest :) ja też dzis wielkie sprzatanie bo przez mdłości moje mieszkanie wygladało okropnie... brrrr... a jeszcze duzo przede mna sprzatania ale nie hce za bardzo sie forsować.
Dużo zdrówka zyczę chorym dziewczynom :*

reklama
Jak byłam z emilka w ciąży to w tłusty czwartek im powiedzieliśmy a teściowa aż się zakrztusila paczkiem. Teraz jak sama się nie zorientuje to jej nie powiemy. Ona już nie chce mieć wnuków i może nie dopuszcza do siebie myśli, że mogę być w ciąży dlatego też nie zorientowala się.
Jak to nie chce wnuków:( dziwne podejście...:)

Kamcia mieszkacie razem i nic się nie domyśliła... Nieźle! Przykre to jej odejście... A ilu ma wnuków? U nas w rodzinie z obu stron radość nawet nie wyobrażam sobie inaczej...

Jak to nie chce wnuków:( dziwne podejście...:)
Uważa, że 13 to i tak wystarczającą ilość. Tam gdzie jest wiecej dzieci tam jest bieda itd. Jedno nam wystarczy i mam do pracy wracać. Za dużo mamy ludzi w najblizszej rodzinie, za dużo urodzin. Oj dużo mogłabym wymieniać. Za to "dostanie kare" i dowie się ostatnia. Zaraz po tym powiem jej, że cala moja rodzina o ciąży wie od sylwestra.

O kurde to chyba słabe macie stosunki... Choć 13 to faktycznie sporo ale przecież dzieci to radość! A przecież nie ona będzie je utrzymywać. Długo zamierzacie jeszcze razem mieszkać? W domu czy bloku mieszkacie wspólnie?

przeciez ona nie bedzie Waszych dzieci utrzymywać... przykre to jest strasznie...My mojej teściowej nie powiedzieliśmy jakos oficjalnie tak do niej doszlo przez rodzine, ale nic nie wspominała na ten temat narazie. Ja to sie boje Swojej teściowej

Mieszkamy w dobudowce do ich domu. Mamy osobne wejsca, wszystko osobno. Żyjemy w zgodzie, ale ma dziwne poglądy. Sama uważa, ze ma za dużo dzieci bo tylko 2 planowala a cala reszta (3) to wpadka. Tomek to juz zupelnie byl niechciany. Ah szkoda gadać.

reklama
Do góry