reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny, jejuuu nie da się być z Wami na bieżąco ;-)
Jeszcze mnie ta wstrętna apka wkurzyła, bo naodpisywałam się czytając a tu się coś posypało przy dodawaniu i wszystko zniknęło :-(

Witam nowe mamusie..

Fazerkamm, łączę się w bólu z antybiotykiem. Ja brałam duomox i niby jest lepiej, ale jeszcze czasem mnie złapie suchy kaszel :-( oby to na pasożytka nie miało wpływu..

Malinka, współczuję decyzji odnośnie zabiegu. A niby od przybytku głowa nie boli...

Nieufna, mialam zapytać czy jesteś z łodzi jak wspomniałaś Dudarewicza, ale już doczytałam, że nie..

A są tu dziewczyny z Łodzi albo bliskich okolic??

Jolcia, nie stresuj się mężem. Wszyscy oni tacy mądrzy, bo nie siedzą z dzieckiem tyle czasu, co my... :-/ a tu naprawdę wystarczy chwila i kłopoty gotowe...

reklama
Dziewczyny a ja się pochwale wiem wiem miałam odpoczywać ale moje mieszkanie wyglądało jak by sajgon przeszedł i posprzątalam i wygląda jak u ludzi i podłoga przejrzała hahha byle bym jutro nie płakała ; (

To dobrze ukrywasz pogratulować .Moja teściowa wiedziała że jestem w ciąży a miała już ostanio okres ;) jak mój miał jej powiedzieć co i jak to się stresowal bo ja już byłam w szpitalu a ona do niego :No przecież ja juz od miesiąca wiem ze ona jest w ciąży to ci się stresujesz jak mi opowiadali to sikalam; )

Jak byłam z emilka w ciąży to w tłusty czwartek im powiedzieliśmy a teściowa aż się zakrztusila paczkiem. Teraz jak sama się nie zorientuje to jej nie powiemy. Ona już nie chce mieć wnuków i może nie dopuszcza do siebie myśli, że mogę być w ciąży dlatego też nie zorientowala się.

No to u nas odwrotnie. Pierwszy wnuk/wnuczka dla dziadków więc czekają z niecierpliwością, a na wieść o dziecku przyszły pradziadek z kolei "myślałem,.że się już nie doczekam...";)

reklama
Do góry