reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć dziewczyny, jejuuu nie da się być z Wami na bieżąco ;-)
Jeszcze mnie ta wstrętna apka wkurzyła, bo naodpisywałam się czytając a tu się coś posypało przy dodawaniu i wszystko zniknęło :-(

Witam nowe mamusie..

Fazerkamm, łączę się w bólu z antybiotykiem. Ja brałam duomox i niby jest lepiej, ale jeszcze czasem mnie złapie suchy kaszel :-( oby to na pasożytka nie miało wpływu..

Malinka, współczuję decyzji odnośnie zabiegu. A niby od przybytku głowa nie boli...

Nieufna, mialam zapytać czy jesteś z łodzi jak wspomniałaś Dudarewicza, ale już doczytałam, że nie..

A są tu dziewczyny z Łodzi albo bliskich okolic??

Jolcia, nie stresuj się mężem. Wszyscy oni tacy mądrzy, bo nie siedzą z dzieckiem tyle czasu, co my... :-/ a tu naprawdę wystarczy chwila i kłopoty gotowe...

reklama
Dziewczyny a ja się pochwale wiem wiem miałam odpoczywać ale moje mieszkanie wyglądało jak by sajgon przeszedł i posprzątalam i wygląda jak u ludzi i podłoga przejrzała hahha byle bym jutro nie płakała ; (

To dobrze ukrywasz pogratulować .Moja teściowa wiedziała że jestem w ciąży a miała już ostanio okres ;) jak mój miał jej powiedzieć co i jak to się stresowal bo ja już byłam w szpitalu a ona do niego :No przecież ja juz od miesiąca wiem ze ona jest w ciąży to ci się stresujesz jak mi opowiadali to sikalam; )

Jak byłam z emilka w ciąży to w tłusty czwartek im powiedzieliśmy a teściowa aż się zakrztusila paczkiem. Teraz jak sama się nie zorientuje to jej nie powiemy. Ona już nie chce mieć wnuków i może nie dopuszcza do siebie myśli, że mogę być w ciąży dlatego też nie zorientowala się.

No to u nas odwrotnie. Pierwszy wnuk/wnuczka dla dziadków więc czekają z niecierpliwością, a na wieść o dziecku przyszły pradziadek z kolei "myślałem,.że się już nie doczekam...";)

reklama
Do góry