reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja chciałam pracować dłużej, ale ponieważ częściowo moja praca łączyła się z dojazdami ok. 2h samochodem w jedną stronę, to lekarka już od początku ciązy krzywo na to patrzyła (mimo, że jeździłam tylko jako pasażer odkąd się dowiedziałam o ciąży). A jak wyszła jednokosmówkowość, to chyba by mnie nie wypuściła z gabinetu bez l4 ;) Ale u mnie jest o tyle nietypowo, że mam pracę z gatunku "naukowych", więc dużo mogę robić w domu sama dla siebie i to co zrobię teraz na pewno się nie zmarnuje w przyszłości. Zwłaszcza, że reszta obowiązków w pracy, także tej na miejscu, mi odpadła.

Malinka, trzymam kciuki, na pewno podejmiesz mądrą decyzję i na pewno wszystko będzie dobrze. Mocno tulę!

:( Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji :( nie schodzi :( moze macie jeszcze jakieś pomysły?
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(

fajnie:) no ja nie wiem co to czy to jakieś bulgotanie czy wszystko sie tam układa czy to maluszek....ciężko powiedzieć:)

nieufna super wiesci:)oby same dobre wiesci u nas wsyztskich byly!!!!a wszystkim przeziebionym mamom zycze zdrowka zdrowka zdrowka!!!!!!!!!!!!!!

Jolcia no nie fajnie ale co zrobic no takie sa dzieci...a to cos zwala a to porysuja...zdarza sie -nie martw sie Mezowi przejdzie zlosc:) Amelka do niego podejdzie przytuli i wszystko minie:)

:( Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji :( nie schodzi :( moze macie jeszcze jakieś pomysły?
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(

Wypadki się zdarzają zwłaszcza przy dzieciach,
- sok z cytryny ze spirytusem
-dezedorant
-pasta do zębów
-zmywacz do paznokci
-lakier do włosów
-denaturat
-mleko z solą
-rozpuszczalnik

na necie takie pomysły są , tylko uważaj z tym żeby nie pogorszyć

@malinka1984, pa w Niemczech tez mieliby operowac tego naczyniaka teraz? a teraz pewnie musislabys na walsne zyczenie wypisac dziecko? trudna decyzja, nawet nie wiem co madrego napisac.

@fazerka zdrowka!
@
nieufna, tzn ze mimo tego i tak chcesz zrobic testy Nifty?

ja tez odliczam czas do lata. chcialabym juz lipiec naprawde.
a co do terminow to sie ich trzymamy :) zadnych naglych akcji tu nie planujcie :)

niefuna :) super wieść i wyniki dobre :) masz już wyznaczona datę na drugie prenatalne?

Tak, 10.02 jadę specjalnie z Warszawy do Łodzi:) Tam przyjmuje jeden z najlepszych lekarzy w PL dr Dudarewicz. Czekam na wyniki tego nifty, cieszyć się będę jak będzie już na pewno ok :)

Margerrita, tak, zrobiłam, ponieważ w moim wieku (43l) samo usg i pappa to jedynie 70%.

Acha i przytyłam tylko kg, więc też mnie to cieszy :) Póki co 5 kg do przodu od października, jak na mnie bardzo dobrze

reklama
Do góry