reklama
Ja chciałam pracować dłużej, ale ponieważ częściowo moja praca łączyła się z dojazdami ok. 2h samochodem w jedną stronę, to lekarka już od początku ciązy krzywo na to patrzyła (mimo, że jeździłam tylko jako pasażer odkąd się dowiedziałam o ciąży). A jak wyszła jednokosmówkowość, to chyba by mnie nie wypuściła z gabinetu bez l4 Ale u mnie jest o tyle nietypowo, że mam pracę z gatunku "naukowych", więc dużo mogę robić w domu sama dla siebie i to co zrobię teraz na pewno się nie zmarnuje w przyszłości. Zwłaszcza, że reszta obowiązków w pracy, także tej na miejscu, mi odpadła.
Malinka, trzymam kciuki, na pewno podejmiesz mądrą decyzję i na pewno wszystko będzie dobrze. Mocno tulę!
Malinka, trzymam kciuki, na pewno podejmiesz mądrą decyzję i na pewno wszystko będzie dobrze. Mocno tulę!
Jolcia_
Fanka BB :)
Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji nie schodzi moze macie jeszcze jakieś pomysły?
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(
ja jestem załamana bo jak zadzwoniłam do Wojtka o tym mu powiedzieć to jeszcze na mnie nakrzyczał, że dzieckiem sie nie potrafię zająć... a to była chwila.... wpisywałam akurat swój wynik po pomiarze cukry Ami podbiegła i zabrała długopis (otwarty) i z nim w nogi chciała go do swojego wózeczka schować i przy okazji porysowała sofę ;(
fajnie no ja nie wiem co to czy to jakieś bulgotanie czy wszystko sie tam układa czy to maluszek....ciężko powiedzieć
nieufna super wiescioby same dobre wiesci u nas wsyztskich byly!!!!a wszystkim przeziebionym mamom zycze zdrowka zdrowka zdrowka!!!!!!!!!!!!!!
nieufna super wiescioby same dobre wiesci u nas wsyztskich byly!!!!a wszystkim przeziebionym mamom zycze zdrowka zdrowka zdrowka!!!!!!!!!!!!!!
Amelka porysowała sofę (ze skóry ekologicznej) długopisem, próbowałam już szarego mydła, terpentyny i spirytusu no i mleczka do pielęgnacji nie schodzi moze macie jeszcze jakieś pomysły?
Wypadki się zdarzają zwłaszcza przy dzieciach,
- sok z cytryny ze spirytusem
-dezedorant
-pasta do zębów
-zmywacz do paznokci
-lakier do włosów
-denaturat
-mleko z solą
-rozpuszczalnik
na necie takie pomysły są , tylko uważaj z tym żeby nie pogorszyć
margerrita
@malinka1984, pa w Niemczech tez mieliby operowac tego naczyniaka teraz? a teraz pewnie musislabys na walsne zyczenie wypisac dziecko? trudna decyzja, nawet nie wiem co madrego napisac.
@fazerka zdrowka!
@nieufna, tzn ze mimo tego i tak chcesz zrobic testy Nifty?
ja tez odliczam czas do lata. chcialabym juz lipiec naprawde.
a co do terminow to sie ich trzymamy zadnych naglych akcji tu nie planujcie
@fazerka zdrowka!
@nieufna, tzn ze mimo tego i tak chcesz zrobic testy Nifty?
ja tez odliczam czas do lata. chcialabym juz lipiec naprawde.
a co do terminow to sie ich trzymamy zadnych naglych akcji tu nie planujcie
Kamcia2810
Lizzy, dziwnyprzypadek, łubin witam i spokojnej ciąży życzę.
nieufna
niefuna super wieść i wyniki dobre masz już wyznaczona datę na drugie prenatalne?
Tak, 10.02 jadę specjalnie z Warszawy do Łodzi Tam przyjmuje jeden z najlepszych lekarzy w PL dr Dudarewicz. Czekam na wyniki tego nifty, cieszyć się będę jak będzie już na pewno ok
Margerrita, tak, zrobiłam, ponieważ w moim wieku (43l) samo usg i pappa to jedynie 70%.
Acha i przytyłam tylko kg, więc też mnie to cieszy Póki co 5 kg do przodu od października, jak na mnie bardzo dobrze
reklama
fazerkamm
Mam synka 10 dni młodszego 31.12.2011 bylam styczniowka 2012.A czy pierwszego synka urodzilas moze w grudniu? Bo ja moja corcie 21.12.2011.