no ja mam termin na 26.07 co do urodzenia wcześniej...nie mysle o tym...mysle o szczesliwym porodzie o zdrowym dziecku...o tym jak wrocimy do domu jak będziemy razem chodzic na spacerki...o zlych rzeczach nie mysle..a jesli nagle sie pojawia to mowie niee nic takiego nie bedzie bo będzie wszystko dobrze. ZAWSZE CO POWTARZAM POZYTYWNE MYŚLENIE TO JEST NAJWAŻNIEJSZA SPRAWA W CIĄŻY
reklama
Witam mam termin porodu na 05.07.2016 takze jestem tez lipcowka
Witaj mamy ten sam termin
Needi
Fanka BB :)
co masz na myśli? Jak wcześniej ?A dziewczyny nie boicie się ze wcześniej urodzicie?
A czy pierwszego synka urodzilas moze w grudniu? Bo ja moja corcie 21.12.2011.Witaj mamy ten sam termin
@Gwiazda_237 ja mam praktycznie pewność, że wcześniej urodzę - oby to "wcześniej" było jak najpóźniej...
Jeszcze jakiś katar mnie atakuje i gardło drapie, ale ponieważ nie mogę być teraz chora, to zamierzam stanowczo i dobitnie wytłumaczyć mojemu organizmowi, żeby się natychmiast ogarnął A na razie piję imbir z cytryną, żeby go zmotywować.
Jeszcze jakiś katar mnie atakuje i gardło drapie, ale ponieważ nie mogę być teraz chora, to zamierzam stanowczo i dobitnie wytłumaczyć mojemu organizmowi, żeby się natychmiast ogarnął A na razie piję imbir z cytryną, żeby go zmotywować.
reklama