reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Hejka Kobietki lecicie z tymi stronami że nie ogarniam trzeba by było ciągle przy kompie siedzieć :)
W pracy czasem mam chwile i tu poczytam ale z reguły braknie mi czasu by coś dopisać.
Ale tak z rozpędu
Wszystkim rozchorowanym i gorzej się czującym zdrówka życzę :)
A wszystkim które wybierają się na wizyty samych miłych wrażeń!!

reklama
margerita tylko żurawina a i tak trochę ograniczyłam, bo żurawina jest moczopędna i biegałam co 5 minut, witamine c w postaci cytryny najczęściej. ktoś wcześniej pytał o pracę, ja jeszcze miesiąc będę pracować :)

Papagena to jest takie słodkie, że ci mężowie się troszczą. Ale przypomniałaś mi jak w poprzedniej ciąży (pewnie już o tym pisałam) powiedziałam mojemu że nie można za bardzo brzucha na słońce . Byliśmy wtedy nad możem. Położyłam się pod parasolem ale dupsko wystawiłam raz żeby się opaliło a dwa bo nie mieściłam się cała w cieniu :-D. Obudziłam się z nogami przykrytymi kocem... K O C E M !! w 30 stopniowym upale ! "Bo ci się nie wolno opalać" ...

Dziwnyprzypadek ja chciałam pracować do końca lutego, to byłby 20 tydzień ale z powodów zdrowotnych jestem już na l4.

Witam!

Witam Dziwnyprzypadek :) Chyba wpisywałaś i wpisywałaś nicki, a że wszystkie zajęte to wpadłaś na taki pomysł?? Czy inna przyczyna takiego nicku?? Oryginalna, nie powiem :)
Aga - weź antybiotyk, skoro lekarz przepisał i do tego koniecznie osłonę, w aptece powiedzą Ci, jaką możesz. Zdrowia!
Łubin - witaj!
Julka - zaciskam kciuki!!
Fazerkam - zdrowiej nam i wracaj szybciutko!!!
Margerita - to lipa, trudna decyzja przed Tobą. Do kiedy musisz podjąć decyzję?
Iwonaimaja - ja też jednego dnia cokolowiek poczuję, drugiego nic i się denerwuję, ale to takie początki mogą być. Tylko ja później strasznie nerwowo podchodzę do usg, bo tylko patrzę czy serce bije :/ A gdybym czuła to byłabym już spokojniejsza...

witajcie dziewczyny wszystkie łącznie z tymi nowymi:) ale śliczna pogodaaa aż ciężko usiedzieć w pracyyy :/ ale cóż na szczęście dziś piąteczek:) w poniedzialek mam badania krwi-mam nadzieje ze bedzie dobrzeeeee ale sie dzis wyspalam w koncuuu spalam prawie 9 h:) a ile energii :) juz chce wiosneeeee zielen w parku mmmm

witajcie dziewczyny wszystkie łącznie z tymi nowymi:) ale śliczna pogodaaa aż ciężko usiedzieć w pracyyy :/ ale cóż na szczęście dziś piąteczek:) w poniedzialek mam badania krwi-mam nadzieje ze bedzie dobrzeeeee ale sie dzis wyspalam w koncuuu spalam prawie 9 h:) a ile energii :) juz chce wiosneeeee zielen w parku mmmm

Ja tez chodź juz lepiej funkcjonuje :) a u nas średnia pogoda ;)

reklama
Do góry