fazerkamm
Fanka BB :)
Sarka :* :* :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mialam zapalenie ucha na początku ciąży i wyleczyłam się bez antybiotyku. dostałam maśći krople miejscowe do ucha. zamówiłam geranium, roślinę, gniotłam ją i przez 10 minut siedziała w uchu. za uchem smarowałam się amolem. musiałam brać apap, bo bol byl tak silny. ale przeszlo i obylo sie bez antybiotyku, tylko ja bylam w pierwszyh tygodniach ciazy.Wróciłam od lekarza i zapalenie uszów mam antybiotyk Duomox. Czy mogę brać osłonę??
geraniumA co do sposobów babci jest taka roślina... kojarzycie jak się nazywa?wiem, że jak mnie ucho bolało to mi koleżanka dała z domu, bo to roślina doniczkowa. Ale nie wiem, czy przy zapaleniu pomoże.
witajcie. czeka mnie ciężki weekend, dziś praca a później egzamin na studiach , a jutro od rana do 20 wykłady z egzaminami... jak przeżyje to będzie dobrze..