reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Iwona35, Moli, Maryńka - dziękuję za odpowiedź :)
Nieufna - co Ty mówisz :) Ale fajnie :) Ale już podejrzewałaś ciążę, nie?? Nie czytać netu!!!!! Mój gin to nawet słuchać nie chce, jak się mu mówi, że coś się wyczytało z netu. A ja się właśnie naczytałam, że płody obumarły i laski nie wiedzą czy to nie po farbowaniu farbą z amoniakiem i weź tu zafarbuj teraz, zwariuję!!
Agnesdem - czytałam wczoraj, że w 15 tygodniu dziecko zaczyna słyszeć, nie odróżnia jeszcze oczywiście dźwięków, ale coś tam, zaczyna do niego docierać. I żeby pamiętać, by wody płodowe, tętnice, pępowina i nasze serce nie były jedynymi dźwiękami, znanymi z brzucha. Także śmiało, fajnie, że mówisz. Ja co wieczór czytam mojemu Nikosiowi bajkę, to i maluszkowi :) A ja z Mikołajkiem byłam w ciąży to czytałam specjalnie jemu :D A pasztet robiony jak najbardziej. Mój Arek robi przepyszny!!!! Z wątróbką, ale odrobiną i też jem.

Ja grzybów nie lubię, nie jem, rodzinie nie daję, oprócz pieczarek.

My herbatę robimy w dzbanku i do niej dodaję herbatę malinową z cytryną i sok malinowy. Jest pyszna i mam nadzieję, że dobrze też działa na te choróbska.

Ja dziś robię placka po węgiersku.

Daria - dlaczego?

Lila, dzięki.No staraliśmy się o dziecko od sierpnia, więc udało się idealnie tuż przed slubem ;) Potem pojechaliśmy do Portugalii, listopad, tam 23 stopnie, cieplutko, pięknie, masa dobrego jedzenia a ja nic nie mogłam jeść, nie miałam sił chodzić i ogólnie słabo to wspominam. Ale dałam rade:)

Dziewczyny, zdecydowalismy z mężem, że robię jutro Nifty. Nie wytrzymam do lipca. Jesli coś będzie nie tak, będziemy czas, żeby się do tego przyzwyczaić.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Wracam do normy. Wczoraj pochowalismy tatę...teraz dużo formalności ale jakoś trzeba żyć.

Bliźniaki trochę dały mi w kość prze ostatnie kilka dni brzuch często mnie bolał ale już jest lepiej.

Później Was po czytam.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny.
Wracam do normy. Wczoraj pochowalismy tatę...teraz dużo formalności ale jakoś trzeba żyć.

Bliźniaki trochę dały mi w kość prze ostatnie kilka dni brzuch często mnie bolał ale już jest lepiej.

Później Was po czytam.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Patuska to pewnie przez stres i nerwy brzuszek Cię bolał...trzymaj się dzielnie....

reklama
Hej. Pasztet mmniam :) Ale mam ochote teraz:) Jolcia mi mycie zebow nie bardzo pomaga. Zielona duzo zdrowka. Hej Lizzy jaa tez jestem tu nowa. Iwona w moje strony sie wybieracie? Ciezko za Wami nadazyc:) Sa tu mamy ktore maja 2 i pol letnie dzieci? Tez sa takie zywe jak moj synek, bo mi siil braka on biega cala dobe ;)

Do góry