reklama
Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka
A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.
Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.
Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!
A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.
Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.
Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!
Zielona_stokrotka
A clexane na miesiąc - 10 zł uff
Malinko, my tez mamy clexane na stale. Po zakrzepicy i zatorze plucnym na poczatku ciazy.
Teraz mam refundowane, ale na poczatku placilam 110zl za opakowanie z dziesiecioma zastrzykami...
ojejjj przede wszystkim zycze szybkiego powrotu do zdrowkaaa!!!! Z domowych sposobow:Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka
- duzo pomaranczy sok z pomaranczy
- cieple skarpety w lozku
- na katar napar z sola morska albo rumiankiem
- na bolaca glowe chlodny kompres-pomaga...
- kanapka z cebula i czosnkiem
-bolace gardlo-plukanie szalwia lub syropem z cebuli
to sa moje sposoby ktore mi pomogly jak bylam przieziebiona na poczatku ciazy:/
Zielona_stokrotka
zielona myślałam dzisiaj o Tobie Biedna!!!!! zdrowka
Dziekuje, Kochana :*
Jak przejrze nieco na oczy i bol glowy zelzeje, to moze i uda mi sie napisac wiecej.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Ale dziś produkcja ....
A ja wstałam wyszykowalam mloda i usnelam spałam do 12.30
Szoooook
A ja wstałam wyszykowalam mloda i usnelam spałam do 12.30
Szoooook