reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka :(

A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.

Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.

Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!

Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka :(

A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.

Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.

Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!
ojejjj przede wszystkim zycze szybkiego powrotu do zdrowkaaa!!!! Z domowych sposobow:
- duzo pomaranczy sok z pomaranczy
- cieple skarpety w lozku
- na katar napar z sola morska albo rumiankiem
- na bolaca glowe chlodny kompres-pomaga...
- kanapka z cebula i czosnkiem
-bolace gardlo-plukanie szalwia lub syropem z cebuli

to sa moje sposoby ktore mi pomogly jak bylam przieziebiona na poczatku ciazy:/

reklama
Do góry