reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka :(

A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.

Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.

Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!

Dziewczyny, nie odpowiadam na razie, nie czytalam, bo glowa mi peka :(

A jednak! Przeziebienie mnie dopadlo... Przez ponad 16 tygodni udawalo mi sie uniknac nawet czegos tak banalnego, jak kataru, obchodzilam sie ze soba, jak z jajkiem - zadnych marketow, czy innych skupisk ludzi.

Klopotow i lekow mielismy i tak pod dostatkiem.. Wieczorem cmila mnie lekko glowa, a o 5-tej obudzilam sie z pekajaca glowa, gilami z kazdej strony i oczami, ktore nie mogly przestac lzawic. Nie chce brac zadnych lekow i tak sie jakos trzymam.

Znacie jakies dobre, domowe sposoby na przepedzenie przeziebienia precz ? Chociaz tego uciazliwego lupania w glowie?!
ojejjj przede wszystkim zycze szybkiego powrotu do zdrowkaaa!!!! Z domowych sposobow:
- duzo pomaranczy sok z pomaranczy
- cieple skarpety w lozku
- na katar napar z sola morska albo rumiankiem
- na bolaca glowe chlodny kompres-pomaga...
- kanapka z cebula i czosnkiem
-bolace gardlo-plukanie szalwia lub syropem z cebuli

to sa moje sposoby ktore mi pomogly jak bylam przieziebiona na poczatku ciazy:/

reklama
Do góry