reklama
margerrita
Fanka BB :)
@nieufna, nie czytaj tyle i juz! dobre z tym slubem, dzidzia byla juz na imprezce
@malinka1984 dobrze, ze sie toba zajeli i ze juz lepiej. zdrowka dla Maciusia!
@Gwiazda_237, ty masz tenedecje do niskich cisnien, moze kawke?
@mamawiki32, oby nie.ale jeszcze kilka dni uwazajcie na siebie. teraz to bostonka to panuje. u nas w przedszkolu tez jakos byla na poczatku stycznia. na szczescie mlody nic nie przyniosl do domu.
@molimoli, ja nie farbuje w ciazy wlosow. co z tego, ze siwe mi widac i odrosty. przezyje te pare miesiecy, ale nie chce chemii dodatkowej na siebie klasc jak nie musze.
@agnesdem, wafelki i pasztet mozna jesc chyba ze pasztet z podrobow. po one maja duzo witaminy A a jej nadmiar w ciazy nie jest wskazany
pieczarki maja sole mineralne, tez jem. bardzo lubie pieczarki. za to nie jem teraz grzybow lesnych, mimo, ze mam dobre. wole nie ryzykowac.
@malinka1984 dobrze, ze sie toba zajeli i ze juz lepiej. zdrowka dla Maciusia!
@Gwiazda_237, ty masz tenedecje do niskich cisnien, moze kawke?
@mamawiki32, oby nie.ale jeszcze kilka dni uwazajcie na siebie. teraz to bostonka to panuje. u nas w przedszkolu tez jakos byla na poczatku stycznia. na szczescie mlody nic nie przyniosl do domu.
@molimoli, ja nie farbuje w ciazy wlosow. co z tego, ze siwe mi widac i odrosty. przezyje te pare miesiecy, ale nie chce chemii dodatkowej na siebie klasc jak nie musze.
@agnesdem, wafelki i pasztet mozna jesc chyba ze pasztet z podrobow. po one maja duzo witaminy A a jej nadmiar w ciazy nie jest wskazany
pieczarki maja sole mineralne, tez jem. bardzo lubie pieczarki. za to nie jem teraz grzybow lesnych, mimo, ze mam dobre. wole nie ryzykowac.
no tak zbliza sie pora obiadowa i wszystkie zaczynamy mowic o jedzeniu hihihi mnie zawsze nachodzi smak na to czego nie mam no nie na to co jest w lodowce az sie smieje i mowie do malenstwa nooo Ty to masz zachcianki ahhahaha
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja zjadłam placek po węgiersku z surówkami z knajpy obok, w zasadzie smakowało mi co jest u mnie ostatnio niespotykane
dariazgr
Oh dziewczyny jak ja sie w zeszłym tygodniu najadłam placków ziemniaczanych!! Zawsze jedliśmy je sporadycznie ze wzgledu na tarcie ziemniaków ( nikomu sie nie chciało) ale wpadłam na pomysł i surowe ziemniaki zblendowalam w blenderze, 5 minut roboty i jakie pyszne!
PS zadzwoniłam do przyjaciolki pochwalić sie moim pomysłem z blenderem a ona na to, ze poszła o krok dalej i obrane oraz umyte ziemniaki na placki wkłada do sokowirówki [emoji23]
PS zadzwoniłam do przyjaciolki pochwalić sie moim pomysłem z blenderem a ona na to, ze poszła o krok dalej i obrane oraz umyte ziemniaki na placki wkłada do sokowirówki [emoji23]
malinka1984
Lila z tomografu wyszło, że naczyniak w obrębie klatki piersiowej powiększył się od września na szczęście okazało się, że chyba nie uciska płuca, nie ma też tam żadnej wody ani ropy. Mają omawiać Maćka z szefem kliniki, profesorem i dopiero wtedy powiedzą, co dalej. Na razie dostał nowy antybiotyk bo crp znów 11. A miał już mieć antybiotyki odstawione....
Iwona, Maryńka, margerritta dzięki!
Molimoli, uważaj na siebie. Po mnie widać, że w ciąży trzeba zwracać uwagę na każdą pierdołę związana za zdrowiem. Ja początkowo olewałam lekki ból ręki, synek był ważniejszy i oto, jak się zalatwilam.
Venice, z bezruchu, z picia małej ilości wody, kobiety w ciąży są bardziej narażone. Mi chyba zrobiło się od tego, że łapę między szczebelki łóżka Maćka wkladalam, jak nie mógł spać w nocy i trzymałam tak długo, czasem nawet rak przysnełam i mogłam uciskac żyłę. A clexane na miesiąc - 10 zł uff
Iwona, Maryńka, margerritta dzięki!
Molimoli, uważaj na siebie. Po mnie widać, że w ciąży trzeba zwracać uwagę na każdą pierdołę związana za zdrowiem. Ja początkowo olewałam lekki ból ręki, synek był ważniejszy i oto, jak się zalatwilam.
Venice, z bezruchu, z picia małej ilości wody, kobiety w ciąży są bardziej narażone. Mi chyba zrobiło się od tego, że łapę między szczebelki łóżka Maćka wkladalam, jak nie mógł spać w nocy i trzymałam tak długo, czasem nawet rak przysnełam i mogłam uciskac żyłę. A clexane na miesiąc - 10 zł uff
Ostatnia edycja:
reklama
Aga30+
A ja byłam na chińskim żarełku i zamowilismy ostre zupy PYCHA oczywiście skusiliśmy się też na drugie masakra mąż wpulił wszystko a ja na wynos bo nie mogłam po zupie wiele w siebie zmieścić. Oczywiście wyrzuty sumienia są
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka