reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć
Mamie dałam wolne, czuje się na tyle dobrze że nie trzeba mi pomagać. O to z resztą wczoraj kłóciłam się z mężem. Ale on w pracy to też dobrze. Robię pulpety :-D.
Jecie pieczarki? Bo ja trochę ale artykuły są tak sprzeczne s internecie że zgłupiałam.
Gwiazda niskie to cisnienie nawet jak na ciążę. Anemi ty nie masz?
Ja idę na usg znowu w poniedzialek głównie po zwolnienie ale niech tam zagladnie

reklama
@Needi jem pieczarki normalnie. A coś jest z nimi nie tak? Grzyby nie mają jakiejś specjalnej wartości odżywczej i są ciężkostrawne raczej, więc chyba dlatego nie są szczególnie polecane, ale mam nadzieję, że to jedyny powód ;)

Witam z domu już....jestem rozbita jakaś .Wczoraj tam dziś tu.... w 5h przemknęliśmy do Krk :p
Dziś księdza mamy mieć...ależ mam wenę do tego........
Malinka dobrze że to nie groźne u ciebie....współczuję clexane ....

Ja też normalnie jadłam pieczarki.

Venice, to szybka podróż. Podobno najgroźniejsze są świeże skrzepy bo mogą się oderwać a moje Stare -7-10 dni.

W ogóle po tym zastrzyku z ręką już lepiej mnie boli i bardziej mogę nią ruszać. Podobno ten stan (taki ostry) zrobił mi się z nieruszania nią, ale jak miałam nią ruszać, skoro mnie bardzo bolało.

Witam

Jola mój też chory wrócił z pracy tzn katar go męczy
Ja dzisiaj znowu z bólem głowy wstałam

Witam nową koleżankę mój mąż ma rodzinę w twoich okolicach i jak wypali to się tam w ferie wybieramy
Oj ja chyba wczoraj w natłoku odpowiedzi na całodniowe wpisy nie powitałam nowej koleżanki :( Przepraszam i witam serdecznie:)
Ja też drugi dzień z bólem głowy. Widzę jednak,że zaczęło silnie wiać więc już znam przyczynę. Jestem niskociśnieniowcem i odczuwam zmiany pogody wręcz fizycznie a już silny wiatr powoduje u mnie takie zawroty i bóle głowy, że czasami czuję się jak na statku w czasie sztormu... a tu jeszcze do pracy na 12

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusie ;) jakiś okres przeziębień jest, bo mój też z katarem chodzi od paru dni i gardło go pobolewa. Kupilismy wczoraj obrączki i mojemu garnitur :) tylko ja jak zwykle bez sukien, no ale z tym nie ma problemu, jeden dzien i wszystko załatwie :) mam 3 egzaminy na studiach i nawet nie miałam kiedy się uczyć także idę chyba na żywioł :) miłego dnia
są juz obrączki a to najważniejsze bo tylko one będą służyć latami:) a sukienki już chociaż upatrzone?

ja wczoraj jadlam pizze z pieczarkami ale ogolnie zadko je jem ale grzybow wiem ze nie powinno sie jesc..bo wlasnie sa ciezkostrawne wiec po co sie meczyc. Venice..taki chyba dzien dzisiaj cooo do niczego;)

Witajcie,nie nadążam za Wami [emoji6] od wczoraj męczy mnie mocny katar [emoji19] kupuje się miodem i sokiem z czarnego bzu najchętniej bym zjadła czosnku ale ze pracuje z ludźmi to odpada [emoji14] Dzisiaj rano miałam dziwną akcje aż w szoku jestem...Nagle poczułam ze ściska mi gardło,zaczęłam widzieć jak za mgłą i w głowie jak by mi rozsadzało do tego uderzenie gorąca i drętwoenie kończyn. Ale byłam jeszcze świadoma żeby iść napić się wody,jakoś doczłapałam się do wody,napiłam się i na szczęście przyszła moja siostra. Siedziałam tak z 10 min, z uderzeniami gorąca i Później zimna.

reklama
Do góry