reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć
Mamie dałam wolne, czuje się na tyle dobrze że nie trzeba mi pomagać. O to z resztą wczoraj kłóciłam się z mężem. Ale on w pracy to też dobrze. Robię pulpety :-D.
Jecie pieczarki? Bo ja trochę ale artykuły są tak sprzeczne s internecie że zgłupiałam.
Gwiazda niskie to cisnienie nawet jak na ciążę. Anemi ty nie masz?
Ja idę na usg znowu w poniedzialek głównie po zwolnienie ale niech tam zagladnie

reklama
@Needi jem pieczarki normalnie. A coś jest z nimi nie tak? Grzyby nie mają jakiejś specjalnej wartości odżywczej i są ciężkostrawne raczej, więc chyba dlatego nie są szczególnie polecane, ale mam nadzieję, że to jedyny powód ;)

Witam z domu już....jestem rozbita jakaś .Wczoraj tam dziś tu.... w 5h przemknęliśmy do Krk :p
Dziś księdza mamy mieć...ależ mam wenę do tego........
Malinka dobrze że to nie groźne u ciebie....współczuję clexane ....

Ja też normalnie jadłam pieczarki.

Venice, to szybka podróż. Podobno najgroźniejsze są świeże skrzepy bo mogą się oderwać a moje Stare -7-10 dni.

W ogóle po tym zastrzyku z ręką już lepiej mnie boli i bardziej mogę nią ruszać. Podobno ten stan (taki ostry) zrobił mi się z nieruszania nią, ale jak miałam nią ruszać, skoro mnie bardzo bolało.

Witam

Jola mój też chory wrócił z pracy tzn katar go męczy
Ja dzisiaj znowu z bólem głowy wstałam

Witam nową koleżankę mój mąż ma rodzinę w twoich okolicach i jak wypali to się tam w ferie wybieramy
Oj ja chyba wczoraj w natłoku odpowiedzi na całodniowe wpisy nie powitałam nowej koleżanki :( Przepraszam i witam serdecznie:)
Ja też drugi dzień z bólem głowy. Widzę jednak,że zaczęło silnie wiać więc już znam przyczynę. Jestem niskociśnieniowcem i odczuwam zmiany pogody wręcz fizycznie a już silny wiatr powoduje u mnie takie zawroty i bóle głowy, że czasami czuję się jak na statku w czasie sztormu... a tu jeszcze do pracy na 12

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusie ;) jakiś okres przeziębień jest, bo mój też z katarem chodzi od paru dni i gardło go pobolewa. Kupilismy wczoraj obrączki i mojemu garnitur :) tylko ja jak zwykle bez sukien, no ale z tym nie ma problemu, jeden dzien i wszystko załatwie :) mam 3 egzaminy na studiach i nawet nie miałam kiedy się uczyć także idę chyba na żywioł :) miłego dnia
są juz obrączki a to najważniejsze bo tylko one będą służyć latami:) a sukienki już chociaż upatrzone?

ja wczoraj jadlam pizze z pieczarkami ale ogolnie zadko je jem ale grzybow wiem ze nie powinno sie jesc..bo wlasnie sa ciezkostrawne wiec po co sie meczyc. Venice..taki chyba dzien dzisiaj cooo do niczego;)

Witajcie,nie nadążam za Wami [emoji6] od wczoraj męczy mnie mocny katar [emoji19] kupuje się miodem i sokiem z czarnego bzu najchętniej bym zjadła czosnku ale ze pracuje z ludźmi to odpada [emoji14] Dzisiaj rano miałam dziwną akcje aż w szoku jestem...Nagle poczułam ze ściska mi gardło,zaczęłam widzieć jak za mgłą i w głowie jak by mi rozsadzało do tego uderzenie gorąca i drętwoenie kończyn. Ale byłam jeszcze świadoma żeby iść napić się wody,jakoś doczłapałam się do wody,napiłam się i na szczęście przyszła moja siostra. Siedziałam tak z 10 min, z uderzeniami gorąca i Później zimna.

reklama
Do góry