reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julita pewnie zawsze bedzie Ci raźniej, ja bardzo chcialam żeby sesje robiła mi właśnie ta dziewczyna i jak okazało się ze podczas ślubu będzie juz w tak zaawansowanej ciąży to sie wystarczyłam, w końcu różnie to bywa.. Ale nie żałuję ona czuła sie świetnie, zdjęcia wyszły ekstra i jeszcze tydzień i dwa po nas miała dwa śluby :p

Margerrita pewnie zdrowie i samopoczucie najważniejsze :)

Kinguska Witaj:) Teraz na pewno będzie już dużo lepiej ;)
Kitty89 ale by było jakby Pani fotograf zaczęla rodzić w tracie slubu ;) Mam tka nadzieję, że najgorsze juz za mną :)

reklama
Julita jak zjem 3,4 godz przed snem to strasznie głodna w nocy się budzę i teraz staram się zjeść cos lekkiego godzinkę, półtora przed i rano do sniadania wytrzymam :p

Witaj Kinga:)
Głowa jak bolała tak boli, do tego brzuch mnie zaczął kłuć, nie moge siedzieć, leżec.... nie wiem czy to kolka czy co;( Jakiś mamy nie dobry dzień dzisiaj.

agnesdem, trzymaj się, wiem,że jest Ci ciężko, ale nie zamartwiaj się :*

MalinowaMarta, mnie piersi bolały przez pierwsze dwa miesiące, teraz już nie.

mnie zawsze dopada glod tuz przed snem. i co zrobic mam, poporstu jem

@kinguska926 30zl to ja wiecej biore za 1 zdjęcie. nie wyobrazam sobie zrobic calej sesji za 30zl. po pierwsze czas sesji ok 1,5h, z 2-3 obrobki przy kompie minimum, sprzet, programy, koszta dzialanosci. Rozumiem, ze kazdy zaczyna, tez kiedys zaczynalam, ale jakby robila dobre zdjecia to mialaby inne ceny i wystaczajace porfolio by jednak cos na tym zarobic.

@nieufna mnie tez bolala glowa, kawa pomogla. a mierzylas cisnienie moze?

Jest udało się poczytać wszystkie strony, 2 dni nieobecności i nie wiadomo co jak u kogo :-) :)
Dornia ja po amniopunkcji przez 3 dni brałam nospe i magnez, kurcze to u Ciebie dużo gorzej przebiegła amnio, 3 wkłucia też bym się bała, ale teraz już będzię ok.U mnie też dziewczynka :blink:
Kinguska926 witaj
Ja po wizycie, z dzidzią wszystko ok chociaż trochę się wkurzyłam bo moja gin poświęciła mi tym razem bardzo mało czasu, bo powiedziała że byłam na amnio, na prenatalnych to już wszystko pooglądane, to było dawno :oo2: a ja najchętniej codziennie chodziłabym oglądać kruszynkę. Zapłaciłam tyle co zawsze, a prawie nic mi nie pokazała (oprócz serduszka) nie pomierzyła...
Mnie też już piersi prawie nie bolą, a z początku to masakra była.

Julita jak zjem 3,4 godz przed snem to strasznie głodna w nocy się budzę i teraz staram się zjeść cos lekkiego godzinkę, półtora przed i rano do sniadania wytrzymam :p
Tyle ze ja nie wiem o której usne i tak zwlekam a po północy już nie jen bo rano eutyhox biorę na czczo.

Julita to ja tak samo ja Ty ... Dopiero kilka dni czuje się lepiej. Też schudłaś?
ja odkąd nie wymiotuje już tak bardzo, to mam apetyt i potrafie wstać w nocy jeść
Akurat chudnac bardzo nie chudlam ale inne dolegliwości się doczepily .

Margeritta ja jej tych cen nie narzuciłam... mi sie zdjęcia podobaja ładne robi. Fakt widać, że jeszcze musi się dużo nauczyć, ale ma potencjał :)

Cześć Ania :) każda z Nas chciałaby poglądać co raz maluszka :) mnie piersi bolaly od początku, teraz juz mniej dają znać, ale rosną :biggrin2:

reklama
Do góry