reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Margerrita na moim ślubie w październiku Pani fotograf robiła zdjecia w 8 m-cu ciąży i mówiła że czuje się rewelacyjnie :p

Jolcia ja nie mam weny żeby wziąć się za prasowanie :p Ale wczoraj posprzatalam z mężem maly pokój, a dokładnie staramy się po wyrzucać jak najwięcej rupieci przed przeprowadzką i tak z jednego pokoju pozbylismy się 7 wielkich worków. . Nie mam pojecia skąd tyle rzeczy tam :p A najgorsze i tak przed nami - salon..

Lila mnie tez już nie bolą piersi ale są ogromne :p

Ja tylko raz miałam taki twardy brzuch, kilka tyg temu ale tylko jednorazowo na wieczór. .

Venice szerokiej drogi :)

Ja ostatnio znowu zrobiłam się bardziej nerwowa i wszystko mnie złości, dzisiaj tez usłyszałam od męża że musze sie opanować bo ma już dość tego mojego darcia się :p Maryńka za Twoim przykładem wzięłam magnez i spróbuję sie ogarnąć bo te moje nerwy na dzidzie na pewno nie wpływają pozytywnie..

Ruchów jeszcze nie czuję i wydaje mi się że brzuch od kilku tyg tez się nie zmienia.. już nie mogę sie doczekac wizyty 8.02 żeby potwierdzić ze wszystko jest w porzadku ;)

Miłego dzionka :)

@kitty89 balabym sie, ze zaczne rodzic :) pewnie gdybym miala inne doswiadczenia to bym nie rezygnowala z sesji, ale teraz dzidzia jest na pierwszym miejscu, wszystko inne musi poczekac.
a co do nerowo to mysle, ze pogoda tez sprzyja, moj maz tez mnie do pionu stawia, jak tylko sie rozklejam,

Kinga nigdy nie bylam, ale wiem gdzie lezy.

Cześć mamusie :)
Witam Was wszystkie serdecznie i jeżeli można chcialabym się do Was przyłaczyć. Mam na imie Kinga, lat 24. Mam synka 2 i pół rok nazywa sie Alan. Jestem w 14 tyg i termin mam na 24 lipca ( moje imieniny ). Do niedawna nie byłam w stanie normalnie funkcjonowac strasznie wymiotowałam, wszystko wracało nawet łyk wody i tak 2 miesiace...ale z dnia na dzień jest coraz lepiej :)
Kinga witaj...
Ja nadal mam gęsią skórkę jak pomyślę o 1 trymestrze....
Do teraz jeszcze słabo funkcjonuje ale czego się nie robi dla malenstwa:)

Margerrita na moim ślubie w październiku Pani fotograf robiła zdjecia w 8 m-cu ciąży i mówiła że czuje się rewelacyjnie :p

Jolcia ja nie mam weny żeby wziąć się za prasowanie :p Ale wczoraj posprzatalam z mężem maly pokój, a dokładnie staramy się po wyrzucać jak najwięcej rupieci przed przeprowadzką i tak z jednego pokoju pozbylismy się 7 wielkich worków. . Nie mam pojecia skąd tyle rzeczy tam :p A najgorsze i tak przed nami - salon..

Lila mnie tez już nie bolą piersi ale są ogromne :p

Ja tylko raz miałam taki twardy brzuch, kilka tyg temu ale tylko jednorazowo na wieczór. .

Venice szerokiej drogi :)

Ja ostatnio znowu zrobiłam się bardziej nerwowa i wszystko mnie złości, dzisiaj tez usłyszałam od męża że musze sie opanować bo ma już dość tego mojego darcia się :p Maryńka za Twoim przykładem wzięłam magnez i spróbuję sie ogarnąć bo te moje nerwy na dzidzie na pewno nie wpływają pozytywnie..

Ruchów jeszcze nie czuję i wydaje mi się że brzuch od kilku tyg tez się nie zmienia.. już nie mogę sie doczekac wizyty 8.02 żeby potwierdzić ze wszystko jest w porzadku ;)

Miłego dzionka :)
Ja szukam teraz fotografa na sesje z brzuszkiem i znalazłam jedna dziewczynę która robi fajne zdjęcia w plenerze i podczas rozmowy wyszło ze też jest w ciąży i chyba ja wybiorę bo będzie mi tak swojsko przy drugiej ciezarowce:)
No i myślę że zrobimy sesje w maju....

@kitty89 balabym sie, ze zaczne rodzic :) pewnie gdybym miala inne doswiadczenia to bym nie rezygnowala z sesji, ale teraz dzidzia jest na pierwszym miejscu, wszystko inne musi poczekac.
a co do nerowo to mysle, ze pogoda tez sprzyja, moj maz tez mnie do pionu stawia, jak tylko sie rozklejam,

Kinga nigdy nie bylam, ale wiem gdzie lezy.

Bardzo sie martwie o dziecko, w pierwszej ciązy byłam dużo spokojniejsza a taraz nie umiem wygonić z głowy złych przeczuć. Nic tu ciekawego nie ma także nie żałuj :p

Kinga witaj...
Ja nadal mam gęsią skórkę jak pomyślę o 1 trymestrze....
Do teraz jeszcze słabo funkcjonuje ale czego się nie robi dla malenstwa:)

Ja szukam teraz fotografa na sesje z brzuszkiem i znalazłam jedna dziewczynę która robi fajne zdjęcia w plenerze i podczas rozmowy wyszło ze też jest w ciąży i chyba ja wybiorę bo będzie mi tak swojsko przy drugiej ciezarowce:)
No i myślę że zrobimy sesje w maju....

Mi koleżanka poleciła dziewczyne, która dopiero nabywa doświadczenia i za sesje bierze 30 zł a zdjęcia są śliczne. To znaczy ze tez jak ja masz kilka tygodni wyjętych z życia? Najgorsze jest to, że strasznie zaniedbałam dużo spraw i synek na tym cierpiał

Julita pewnie zawsze bedzie Ci raźniej, ja bardzo chcialam żeby sesje robiła mi właśnie ta dziewczyna i jak okazało się ze podczas ślubu będzie juz w tak zaawansowanej ciąży to sie wystarczyłam, w końcu różnie to bywa.. Ale nie żałuję ona czuła sie świetnie, zdjęcia wyszły ekstra i jeszcze tydzień i dwa po nas miała dwa śluby :p

Margerrita pewnie zdrowie i samopoczucie najważniejsze :)

Kinguska Witaj:) Teraz na pewno będzie już dużo lepiej ;)

reklama
Bardzo sie martwie o dziecko, w pierwszej ciązy byłam dużo spokojniejsza a taraz nie umiem wygonić z głowy złych przeczuć. Nic tu ciekawego nie ma także nie żałuj :p
Strasznie dużo....
Mnie wszędzie było pełno a jak zaczęłam rzygac w 7 tyg to do 14 jeszcze z wyrka nie wstałam.
Teraz przynajmniej chodzę po domu bo wymioty nadal są ale tylko rano.

Czy wy w nocy też czujecie głód???
Zjem ok 19-20 i jak np dziś usnelam o 24 to już mi tak burczalo ze masakra.....

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Do góry