mamawiki32
Fanka BB :)
Cześć Kinga, mamy tu takie wymiotujące przypadki jak Ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kinga, mamy tu takie wymiotujące przypadki jak Ty
Kinga witaj...Cześć mamusie
Witam Was wszystkie serdecznie i jeżeli można chcialabym się do Was przyłaczyć. Mam na imie Kinga, lat 24. Mam synka 2 i pół rok nazywa sie Alan. Jestem w 14 tyg i termin mam na 24 lipca ( moje imieniny ). Do niedawna nie byłam w stanie normalnie funkcjonowac strasznie wymiotowałam, wszystko wracało nawet łyk wody i tak 2 miesiace...ale z dnia na dzień jest coraz lepiej
Ja szukam teraz fotografa na sesje z brzuszkiem i znalazłam jedna dziewczynę która robi fajne zdjęcia w plenerze i podczas rozmowy wyszło ze też jest w ciąży i chyba ja wybiorę bo będzie mi tak swojsko przy drugiej ciezarowceMargerrita na moim ślubie w październiku Pani fotograf robiła zdjecia w 8 m-cu ciąży i mówiła że czuje się rewelacyjnie
Jolcia ja nie mam weny żeby wziąć się za prasowanie Ale wczoraj posprzatalam z mężem maly pokój, a dokładnie staramy się po wyrzucać jak najwięcej rupieci przed przeprowadzką i tak z jednego pokoju pozbylismy się 7 wielkich worków. . Nie mam pojecia skąd tyle rzeczy tam A najgorsze i tak przed nami - salon..
Lila mnie tez już nie bolą piersi ale są ogromne
Ja tylko raz miałam taki twardy brzuch, kilka tyg temu ale tylko jednorazowo na wieczór. .
Venice szerokiej drogi
Ja ostatnio znowu zrobiłam się bardziej nerwowa i wszystko mnie złości, dzisiaj tez usłyszałam od męża że musze sie opanować bo ma już dość tego mojego darcia się Maryńka za Twoim przykładem wzięłam magnez i spróbuję sie ogarnąć bo te moje nerwy na dzidzie na pewno nie wpływają pozytywnie..
Ruchów jeszcze nie czuję i wydaje mi się że brzuch od kilku tyg tez się nie zmienia.. już nie mogę sie doczekac wizyty 8.02 żeby potwierdzić ze wszystko jest w porzadku
Miłego dzionka
@kitty89 balabym sie, ze zaczne rodzic pewnie gdybym miala inne doswiadczenia to bym nie rezygnowala z sesji, ale teraz dzidzia jest na pierwszym miejscu, wszystko inne musi poczekac.
a co do nerowo to mysle, ze pogoda tez sprzyja, moj maz tez mnie do pionu stawia, jak tylko sie rozklejam,
Kinga nigdy nie bylam, ale wiem gdzie lezy.
Kinga witaj...
Ja nadal mam gęsią skórkę jak pomyślę o 1 trymestrze....
Do teraz jeszcze słabo funkcjonuje ale czego się nie robi dla malenstwa
Ja szukam teraz fotografa na sesje z brzuszkiem i znalazłam jedna dziewczynę która robi fajne zdjęcia w plenerze i podczas rozmowy wyszło ze też jest w ciąży i chyba ja wybiorę bo będzie mi tak swojsko przy drugiej ciezarowce
No i myślę że zrobimy sesje w maju....
Strasznie dużo....Bardzo sie martwie o dziecko, w pierwszej ciązy byłam dużo spokojniejsza a taraz nie umiem wygonić z głowy złych przeczuć. Nic tu ciekawego nie ma także nie żałuj