reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Cześć dziewczyny☺ Miałam się odezwać wcześniej ale ambitnie wszystko najpierw nadrobiłam. Ale nie pamiętam co komu napisać☺
Ja dziś rano miałam amniopunkcje.. Trzy dni leżenia i wstawania tylko do toalety.. I tydzień oszczędzania się...

Cześć dziewczyny☺ Miałam się odezwać wcześniej ale ambitnie wszystko najpierw nadrobiłam. Ale nie pamiętam co komu napisać☺
Ja dziś rano miałam amniopunkcje.. Trzy dni leżenia i wstawania tylko do toalety.. I tydzień oszczędzania się...
No to się oszczedzaj a my trzymamy kciuki :)

reklama
lexie &&
gwiazda kupuj cos czuje, ze masz na niego chrapke :tak:

co do ginow to moja znajoma pracuje w jednym ze szpitali w krk i przyjmuje tez prywatnie. jak otwierala gabinet to specjalnie ustalala jej recepcjonistka kalendarz tak, zeby pacjentki musialy na nia czekac i bylo opoznienie... ponoc na dobrego lekarza powinno sie dlugo czeka i ciezko go bylo zlapac. takie maja na nas myki :rofl2: ja mam gina 2 pietra nizej schodze 5 minut przed wizyta, pytam ile jeszcze i wracam na nowy termin albo czekam chwilke i wchodze. Rano nie ma opoznien a wieczorem to i 2h :rolleyes2:

Do góry