reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Gwiazda wrzuć nam fote to pomożemy w wyborze
https://www.google.pl/search?q=skrz...Q420IPA&biw=360&bih=615#imgrc=9PO45UylzovPOM:
taki on jest co myślisz ??
Dziewczyny ten wózek taki jest co myślicie ?
madziolina_p
Fajny, ale nie wiem czy on nie będzie ciezkawy. A ma przednie koła skrętne? I ile kosztuje?
Gwiazda_237
madziolina czytałam ze jest jedynym z lekkich udało mi się znaleźć po 3 miesiącach użytkowania za 300 zł z wszystkim od a do z .Koła właśnie nie wiem .Ale w sunie myślę że pojechać zobaczyć mogę a kupić nie musze .
madziolina_p
To za 300zł jest tanio. Jeśli jest lekki to super. Dla mnie ważne przednie koła skrętne. Dają dużą wygodę i ja jestem przyzwyczajona.
Gwiazda_237
dlatego się zastanawiam nad nim ale chyba pojadę zobaczyć jak się dogadamy z ta babka tym bardziej ze moi dziadkowie chcą mi kupić a mi w sumie zależy na foteliku bo ja dużo samochodem jeżdżę a wózek będzie pewnie mało używany .
madziolina_p
Ale jak będziesz gdzieś jechała autem to nie będziesz potem nosidla nosiła tylko weźmiesz w stelarz
malinka1984
Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.
Jadę do pracy. Przez Was wstrętne baby wczoraj frytek się najadłam
No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...
No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...
Gwiazda_237
Ale jak będziesz gdzieś jechała autem to nie będziesz potem nosidla nosiła tylko weźmiesz w stelarz
Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.
W sumie może macie racje ale zobaczyć zawsze można Malina to idź żeby to nie było coś poważnego
dzięki za opinie
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Gwiazda ja bym się jeszcze wstrzymała, nie jedna okazja jeszcze będzie
wlasnie czuje jak maleństwo szaleje, cudowne uczucie
wlasnie czuje jak maleństwo szaleje, cudowne uczucie