reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
madziolina czytałam ze jest jedynym z lekkich udało mi się znaleźć po 3 miesiącach użytkowania za 300 zł z wszystkim od a do z .Koła właśnie nie wiem .Ale w sunie myślę że pojechać zobaczyć mogę a kupić nie musze .

dlatego się zastanawiam nad nim ale chyba pojadę zobaczyć jak się dogadamy z ta babka tym bardziej ze moi dziadkowie chcą mi kupić ;) a mi w sumie zależy na foteliku bo ja dużo samochodem jeżdżę a wózek będzie pewnie mało używany .

Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.

Jadę do pracy. Przez Was wstrętne baby wczoraj frytek się najadłam :p

No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...

Ale jak będziesz gdzieś jechała autem to nie będziesz potem nosidla nosiła tylko weźmiesz w stelarz
Gwiazda, ja bym takich kół nie chciała tylko te, jak tam na dole ma ten różowy. Dla mnie też skrętne koła to podstawa. A fotelik tak, jak pisze Madziolina, przecież na stelażu będziesz montować.

Jadę do pracy. Przez Was wstrętne baby wczoraj frytek się najadłam :p

No i muszę dziś iść do lekarza, nie pojadę do chłopaków... Coś mi się zrobiło z prawą ręką, nie mogę jej wyprostować w łokciu, boli mnie tam i mam opuchnięte... ech zawsze coś...

W sumie może macie racje ale zobaczyć zawsze można ;) Malina to idź żeby to nie było coś poważnego ;)

dzięki za opinie ;)

reklama
Do góry