reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
dużo pije. staram się dużo pić. więcej napewno niż przed ciążą. na pęcherz od paru dni pije żurawine, zażywam żurawit i jem suszona. do tego dużo witaminy C i dalej by mi nie przechodziło ? :( strasznie to uciążliwe

Haha jak się pomaluje to też lepiej wyglądam, ale teraz jak przez przeziębienie siedziałam w domu bez makijażu to nie mogłam patrzeć na siebie... Dziś już przypominam człowieka [emoji12] zaraz jedziemy z mężem do kina na pitbulla bo tak chciał jechać w weekend a ja chora wiec dziś sama zaproponowałam. A z tymi krostami na ramionach to u mnie nowość nigdy w życiu tam nie miałam - mam nadzieje, że to minie, czytałam i to podobno wina hormonów [emoji848]

Też mam krosty na plecach i ramionach, a dodatkowo dzisiaj wyskoczyła mi na brodzie :/

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mogę 11kg i to jest zgodne z tym co lekarz mi powiedział. Z Wiki przytyłam 18kg do 32tyg w tym w wyniku zatrucia 8kg w 5tyg. Także dla mnie ważna jest kontrola i wyłapanie takiego ewentualnego skoku.

Do góry