Czekajcie 5 tydz to poczatek 2 miesiąca, 9 tydz to poczatek 3 mca, , 13 tydz to poczatek 4 mca więc 17 tydz to poczatek 5 mca... ja wykupiłam sobie bellybestfriend a tak o i tam też liczą ze jak teraz mam 14 tydz i 5 dzień to jeestem w piętnastym tygodniu ale ja uznaje 14.
Witam
Chorobkom dużo zdrowia
Malina ściskam kciuki :*
Ja mam 15 tydz 3 dzień i tez liczą mi to już jako 16 tydzień . a dla mnie to 15 tydzień .
Kupiłam se spodnie ciążowe czarne takie fajne i wygodne i tunike, bluzki i sukienkę i sweterek i trochę rzeczy dla dzidzi i jakoś humor mam lepszy chodź mnie brzuch pobolewa zastanawiam się co to moze byc
MNie to mój określony czas wkurza bo nie wiem o jakim czasie porodu mam myśleć. Nie wiem czy któraś z Was ma az taką rozbieżność między terminem z OM a USG. Ponad 2 tyg, to jest duża różnica. Jak weszłam w drugi trymestr z USG to nie wiedziałam czy się cieszyć czy jeszcze przejmowac się ,ze wg OM nie jestem w drugim. Najciekawsze jednak jest to, żę znam dokładnie moment poczęcia i to byłby termin akurat pośrodku tych dwóch Do tego lekarza chodzę 15 lat i obydwa razy urodziłam wg terminu USG jaki policzył ale na IP policzyli wg OM i komentowali, że lepiej byłoby jakbym z tydzień jeszcze ponosiła i w kartach powpisywane miały 37+4 jedna a druga 37 +6, więc i teraz szykuje się raczej na 14stego lipca niż 28