madziolina_p
Fanka BB :)
Właśnie Julka zależy ile pijesz,albo to coś z pecherzem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maryńka ja np się tego kalkulatora staram trzymać. Mam w kalendarzu zapisane widełki ile powinnam ważyć w danym tygodniu.@malinowa marta moja mama walczyla z anemia, tarczyca, zero apetytu, trudna mlodosc, stresy, a szkoda gadac, za to teraz pieknie zaokraglona
moze ktoras ma ochote sie zabawic kalkulatorem WAGI w ciazy http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
Marta mam to samo, na twarzy, na dekolcie i ramionach. Ale jak się umaluje to wszyscy mówią,że tak promienieje,że to musi być chłopak.Też mi krosty ostatnio wyskoczyły nie dość, że na twarzy to jeszcze na plecach - masakra jakaś...