reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
dużo pije. staram się dużo pić. więcej napewno niż przed ciążą. na pęcherz od paru dni pije żurawine, zażywam żurawit i jem suszona. do tego dużo witaminy C i dalej by mi nie przechodziło ? :( strasznie to uciążliwe

Haha jak się pomaluje to też lepiej wyglądam, ale teraz jak przez przeziębienie siedziałam w domu bez makijażu to nie mogłam patrzeć na siebie... Dziś już przypominam człowieka [emoji12] zaraz jedziemy z mężem do kina na pitbulla bo tak chciał jechać w weekend a ja chora wiec dziś sama zaproponowałam. A z tymi krostami na ramionach to u mnie nowość nigdy w życiu tam nie miałam - mam nadzieje, że to minie, czytałam i to podobno wina hormonów [emoji848]

Też mam krosty na plecach i ramionach, a dodatkowo dzisiaj wyskoczyła mi na brodzie :/

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja mogę 11kg i to jest zgodne z tym co lekarz mi powiedział. Z Wiki przytyłam 18kg do 32tyg w tym w wyniku zatrucia 8kg w 5tyg. Także dla mnie ważna jest kontrola i wyłapanie takiego ewentualnego skoku.

Do góry