reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ale ja słyszę konkretnie serce tzn coś co wali rytmicznie, wczoraj ok 160 na min, ale teraz się dowiedziałam ze to może być łożysko, w życiu i tym nie wiedziala
Zobacz tytaj:

Pierwsze to jest twoje, kolejne łożysko i ostatnie bicie serduszka. Moze pomoze :)

Ja sie nauczyłam odróżniać na tym filmiku i juz teraz potrafię znalezc. Oczywiscie nie od razu, troszkę cierpliwości trzeba :) powodzenia :)

To chyba trzeba mieć naprawdę dobry sprzęt żeby rozróżnić bo u mnie takiej jakości nie ma ;) ale jeżeli się zbliża i oddałam to raczej dzieciątko...?

To chyba trzeba mieć naprawdę dobry sprzęt żeby rozróżnić bo u mnie takiej jakości nie ma ;) ale jeżeli się zbliża i oddałam to raczej dzieciątko...?
ja nie mam jakiegos nadzwyczajnego sprzetu. dokladnie ten co kobitka na filmie i pewnie duzo z was Sonoline B

jak mowi moj maz " biegnie konik" i to jest wlasnie ten dzwiek, jakby taki podwojny dzwiek przypominajacy galop.

Dziewczyny tez biegacie co 5 minuti do wc. ja ledwo pójdę i znowu musze biec... nie wirm czy jest to spowodowane tym pęcherzem czy to normalne ?

reklama
Do góry