reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Nedi no ja nie łykam jeszcze witamin...
Ja też mam zapędy na śmieciowe jedzenie...McD smakuje mi jak nigdy :errr:
Mi tam płeć nie gra roli żadnej -ważne żeby dzieciątko zdrowe było....ale rozumiem Was :) w końcu mam w domu i córę i syna....
Dzisiaj jak podburzona jestem......nie wiem o co ...:cool2: hormony????czy co?

no ja łykam witaminki te które gin mi polecił oczywiście..co do McD o tez czasem go zjem no co zrobić ;) Ja jestem w 1 ciąży ale na prawdę mi to obojętne co będzie najważniejsze właśnie aby zdrowe było:)

No ja tez byłam jakaś dziwna dzisiaj z rana ale dziewczyny tutaj mnie dziś rozluźniły jakoś...no i paczka zjadłam no i teraz czekam i czekam na gyrosa aż przyjedzie coś go nie ma;(

ja też mam smaki non stop na śmieciowe jedzenie, a chipsy to bym pochłaniała codziennie. Muszę się powstrzymywać bo strasznie niezdrowo a po 2 pójdzie wszystko w tyłek :p

no ja łykam witaminki te które gin mi polecił oczywiście..co do McD o tez czasem go zjem no co zrobić ;) Ja jestem w 1 ciąży ale na prawdę mi to obojętne co będzie najważniejsze właśnie aby zdrowe było:)

No ja tez byłam jakaś dziwna dzisiaj z rana ale dziewczyny tutaj mnie dziś rozluźniły jakoś...no i paczka zjadłam no i teraz czekam i czekam na gyrosa aż przyjedzie coś go nie ma;(

Powiedz dostawcy że jak śmie się obijać ciężarna jest głodna :) :) :) hahaha

A ja w pierwszej ciąży miałam taką nagonkę na frytki ze aż chora byłam jak nie zjadłam.
A że ja smazonego nie mogę to kupowałam frytki mrożone i w piekarniku piekłam no pycha...było.
Teraz fast food mnie nie ciągnie.

eh.... ja to bym bułkę z masłem serem żółtym zjadła! albo tosta z piekarnika! ale mi brakuje jedzenia.... jestem dzis taka głodna :( czekam na 16 na podwieczorek (około 25 g chleba ziarnistego z wędliną i ogórkiem) no jest sobie czym pojeść :(

reklama
Do góry