reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

sluchajcie nie wiem czy dobrze robie czy nie...ale siedzac w pracy kolega zrobil takie zapachy zapiekanka ze nie moglami wytrzymac i postanowilam zamowic GYROSA DO PRACY OCZYWIŚCIE DROBIOWY I FRYKI:/ nie wiem czy dobrze czy nie ale normalnie nie moglam wytrzymac:)

reklama
sluchajcie nie wiem czy dobrze robie czy nie...ale siedzac w pracy kolega zrobil takie zapachy zapiekanka ze nie moglami wytrzymac i postanowilam zamowic GYROSA DO PRACY OCZYWIŚCIE DROBIOWY I FRYKI:/ nie wiem czy dobrze czy nie ale normalnie nie moglam wytrzymac:)

No ba! Jedz, jeśli masz ochotę :p
Nie można z jednej skarajności w drugą, przecież nie jesz frytek 3 razy dziennie ;-) :p

Needi ja czasami tez nie czuje glodu ale ide wtedy do kuchni pryzgotowuje sobie talerz owocowy czyli jablko, pomarancz, kiwi marchewka zjem i jest ok ani nie cuzje sie najedzona a wiem ze dostarczylam maluszkowi witaminki:) wiec moim zdaniem oczywiscie nie na sile ze masz w siebie wpychac nie wiadomo co i czuc sie pelna...ale mysle ze powinno sie zjesc sniadanie pozniej jakis jogurt z musli np owoce pozniej kanapka np w pracy albo cos na cieplo...w domu obiadek konkretny i kolacja+owoce:)

no dobra czyli co nic mi nie bedzie nie od malego zestawu?no nie moglam wytzrymac serio.....wiem ze to moze nie jakas bomba witaminowa ale lepiej zaspokoic swoje pragnienia niz myśleć godzinami;)

Ja też ulegam zachciankom niezdrowym :-D. Byle nie za czesto

nie no ja tez staram sie nie ulegać...ale np 2 tygodnie temu uleglam zapachom z MC i niestety zjadlam:) teraz uległam gyrosowi ale mały będzie..mało frytek mało gyrosa tak oo zeby tylko zjeść;)i juz od jutra bede szykowała sobie do pracy obiadek..tylko wiecie co jaki ja mam problem, ze w domu mogę zjeść wszystko mi prawieeeeeeeeee smakuje... a w pracy nie mam możliwości odgrzania i zimne jedzenie mnie mdli odrzuca od razu mam mdlosci:/ nie wiem dziwne to jest ale tak mam...dlatego staram się szybko pędzić do domu po pracy i zjeść cos domowego dobrego ciepłego:)

mamawiki ale Ci współczuję tego zatrucia:/

Papagena ja najprawdopodobniej będę miała cc w czerwcu ... termin mam na 1 lipca wiec cc będę miała wcześniej. ...

Lila trzymamy kciuki za jutrzejsza glukoze;)

Malinowa dzięki za ściągawke; )

AniaFania obędzie czytam książek Sekret bardzo polecam o pozytywnym myśleniu myślę że w ciazy każda powinna przeczytać chodzi o nastawienie i wibracje ;) polecam

Kkasiulka ale Ci zazdroszczę ze nic nie przytylas;)

Lila to koniecznie olej trochę rosolu i zrób potrawke ja ostatnio jadłam pierwszy raz w życiu poznańska potrawke i się zakochałam ;)))

Anulka trzymam kciuki za wizytę ;)

:) Co do głodu to ja czyje tylko rano i to w sobotę kiedy śpimy do oporu :) i właśnie teraz muszę wstawać bo jestem głodna :) męża to zawsze śmieszy
A co do wielkości dziecka cóż daniel miła tylko 2980 i zaraz po urodzeniu jedna z pielęgniarek zapytała mnie czy paliłam w ciąży powiedziałam ze nigdy więc stwierdziła że mały ma taką urodę. Trochę się tym martwiłam więc jak odwiedził mnie mój lekarz i mu to powiedziałam to roześmiał się i stwierdził Nie marudź lepiej jakby miął 5kg? Przecież trzeba je urodzić :). Daniel nadrobił braki w ciągu kilku miesięcy jest wysoki jak na swój wiek i dobrze zbudowany nic mu nie brakuje :) Więc nie ma się co martwić a przy urodzeniu tez dostał 10 :)

reklama
Do góry