sluchajcie nie wiem czy dobrze robie czy nie...ale siedzac w pracy kolega zrobil takie zapachy zapiekanka ze nie moglami wytrzymac i postanowilam zamowic GYROSA DO PRACY OCZYWIŚCIE DROBIOWY I FRYKI:/ nie wiem czy dobrze czy nie ale normalnie nie moglam wytrzymac
reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
sluchajcie nie wiem czy dobrze robie czy nie...ale siedzac w pracy kolega zrobil takie zapachy zapiekanka ze nie moglami wytrzymac i postanowilam zamowic GYROSA DO PRACY OCZYWIŚCIE DROBIOWY I FRYKI:/ nie wiem czy dobrze czy nie ale normalnie nie moglam wytrzymac
No ba! Jedz, jeśli masz ochotę
Nie można z jednej skarajności w drugą, przecież nie jesz frytek 3 razy dziennie ;-)
Needi ja czasami tez nie czuje glodu ale ide wtedy do kuchni pryzgotowuje sobie talerz owocowy czyli jablko, pomarancz, kiwi marchewka zjem i jest ok ani nie cuzje sie najedzona a wiem ze dostarczylam maluszkowi witaminki wiec moim zdaniem oczywiscie nie na sile ze masz w siebie wpychac nie wiadomo co i czuc sie pelna...ale mysle ze powinno sie zjesc sniadanie pozniej jakis jogurt z musli np owoce pozniej kanapka np w pracy albo cos na cieplo...w domu obiadek konkretny i kolacja+owoce
Needi
Fanka BB :)
Ja też ulegam zachciankom niezdrowym . Byle nie za czestosluchajcie nie wiem czy dobrze robie czy nie...ale siedzac w pracy kolega zrobil takie zapachy zapiekanka ze nie moglami wytrzymac i postanowilam zamowic GYROSA DO PRACY OCZYWIŚCIE DROBIOWY I FRYKI:/ nie wiem czy dobrze czy nie ale normalnie nie moglam wytrzymac
nie no ja tez staram sie nie ulegać...ale np 2 tygodnie temu uleglam zapachom z MC i niestety zjadlam teraz uległam gyrosowi ale mały będzie..mało frytek mało gyrosa tak oo zeby tylko zjeśći juz od jutra bede szykowała sobie do pracy obiadek..tylko wiecie co jaki ja mam problem, ze w domu mogę zjeść wszystko mi prawieeeeeeeeee smakuje... a w pracy nie mam możliwości odgrzania i zimne jedzenie mnie mdli odrzuca od razu mam mdlosci:/ nie wiem dziwne to jest ale tak mam...dlatego staram się szybko pędzić do domu po pracy i zjeść cos domowego dobrego ciepłego
mamawiki ale Ci współczuję tego zatrucia:/
Papagena ja najprawdopodobniej będę miała cc w czerwcu ... termin mam na 1 lipca wiec cc będę miała wcześniej. ...
Lila trzymamy kciuki za jutrzejsza glukoze
Malinowa dzięki za ściągawke; )
AniaFania obędzie czytam książek Sekret bardzo polecam o pozytywnym myśleniu myślę że w ciazy każda powinna przeczytać chodzi o nastawienie i wibracje polecam
Kkasiulka ale Ci zazdroszczę ze nic nie przytylas
Lila to koniecznie olej trochę rosolu i zrób potrawke ja ostatnio jadłam pierwszy raz w życiu poznańska potrawke i się zakochałam ))
Anulka trzymam kciuki za wizytę
Papagena ja najprawdopodobniej będę miała cc w czerwcu ... termin mam na 1 lipca wiec cc będę miała wcześniej. ...
Lila trzymamy kciuki za jutrzejsza glukoze
Malinowa dzięki za ściągawke; )
AniaFania obędzie czytam książek Sekret bardzo polecam o pozytywnym myśleniu myślę że w ciazy każda powinna przeczytać chodzi o nastawienie i wibracje polecam
Kkasiulka ale Ci zazdroszczę ze nic nie przytylas
Lila to koniecznie olej trochę rosolu i zrób potrawke ja ostatnio jadłam pierwszy raz w życiu poznańska potrawke i się zakochałam ))
Anulka trzymam kciuki za wizytę
Co do głodu to ja czyje tylko rano i to w sobotę kiedy śpimy do oporu i właśnie teraz muszę wstawać bo jestem głodna męża to zawsze śmieszy
A co do wielkości dziecka cóż daniel miła tylko 2980 i zaraz po urodzeniu jedna z pielęgniarek zapytała mnie czy paliłam w ciąży powiedziałam ze nigdy więc stwierdziła że mały ma taką urodę. Trochę się tym martwiłam więc jak odwiedził mnie mój lekarz i mu to powiedziałam to roześmiał się i stwierdził Nie marudź lepiej jakby miął 5kg? Przecież trzeba je urodzić . Daniel nadrobił braki w ciągu kilku miesięcy jest wysoki jak na swój wiek i dobrze zbudowany nic mu nie brakuje Więc nie ma się co martwić a przy urodzeniu tez dostał 10
A co do wielkości dziecka cóż daniel miła tylko 2980 i zaraz po urodzeniu jedna z pielęgniarek zapytała mnie czy paliłam w ciąży powiedziałam ze nigdy więc stwierdziła że mały ma taką urodę. Trochę się tym martwiłam więc jak odwiedził mnie mój lekarz i mu to powiedziałam to roześmiał się i stwierdził Nie marudź lepiej jakby miął 5kg? Przecież trzeba je urodzić . Daniel nadrobił braki w ciągu kilku miesięcy jest wysoki jak na swój wiek i dobrze zbudowany nic mu nie brakuje Więc nie ma się co martwić a przy urodzeniu tez dostał 10
reklama