Jolcia_
Fanka BB :)
Ale Wam zazdroszczę tych lodów, pączków, ciast, bułeczek, makaronu, sokow, etc... za mną chodzi makaron z łososiem i brokułami w sosie śmietanowym i pietruszką...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja usnelam o 5 nad rano i dziś jestem jak flak.Cholera mnie znow cholernie boli glowa wykoncze sie w tej ciazy
Tak, teraz stanowczo czuję się lepiej, choć sił za dużo nie mam - na maraton bym nie poszła ;-)Doris czyżby dotarł do Ciebie zastrzyk energii 2 trymestru?
Needi, zazdroszczę wypisu...
My nadal kiblujemy. Jak młodemu się polepszy to zrobią mu w przyszłym tygodniu tomograf. Jeśli wyjdzie, że naczyniak mocno się rozrósł w klatce piersiowej, konieczna będzie operacja bez czekania na Niemcy.
Witam
................Ja dzisiaj 17 tydzień zaczynam . Ruchów jeszcze nie czuję tzn takie smyrnięcia czasem ale to jelita raczej. No i moja dzidzia tydzień mniejsza, więc jeszcze chwila.
..........................
dziewczyny a pijecie soki z Grejpfruta? Takie wyciskane w domu oczywiście nie kupowane
Ale Wam zazdroszczę tych lodów, pączków, ciast, bułeczek, makaronu, sokow, etc... za mną chodzi makaron z łososiem i brokułami w sosie śmietanowym i pietruszką...
Cholera mnie znow cholernie boli glowa wykoncze sie w tej ciazy
A mnie żołądek boli buu