reklama
margerrita
Fanka BB :)
ostatnio zrobilam koktajl z mlekiem i borowkami. borowki nie nadaja sie do koktajlu. zrobila mi sie galareta borowkowo mleczna. bleeee. soskwirowki nie mam niestety. nie mialabym gdzie trzymac kolejnego sprzetu w kuchni, bo jak urzadzalismy kuchnie to wydawalo mi sie, ze jest taka wielka. tyle szafek, tiaaaa. kilka lat zycia na swoim i nie mieszcze sie teraz. masakra.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
9ooooooo matkoJa chyba tym razem odpuszczam wczoraj znów zjadłam mojego ukochanego magnuma w czekoladzie z orzechami.... [emoji85][emoji86][emoji12]
Ja chce śmietankowego w czekoladzie! !!!!
Ja jadłam na początku ciazy cała....dziewczyny a pijecie soki z Grejpfruta? Takie wyciskane w domu oczywiście nie kupowane
Moj slubny wczoraj wrocil z pracy: dreszcze, katar, krew z nosa, no calkiem rozlozony, obiadek dostal, owocki, czajnik herbatki i jakiegos procha, maseczka na twarz i wyniosl sie do 2 pokoju. Ogladal mecz i caly happy, tylko okrzyki slyszalam. Mial wziasc urlop i jutro do lekarza. Wstaje rano, zagladam na chorego, a jego nie ma. Poszedl do pracy pewnie jak zwykle jeszcze nadgodziny bedzie robil, sil do niego nie mam, zajedzie sie chlopak
Ja wczoraj pieklam babeczki z jagodami, mialam kolezanke z 2 dziecmi, obiad i tak sie krzatalam, ze wieczorem juz brzuch zaczal bolec. oczywiscie maz nieprzytomny nic nie pomogl, jeszcze trzeba bylo kolo niego skakac. dzisiaj juz troszke lepiej ale dalej pobolewa, tak kuje dziwnie. zupka sie gotuje, posprzatane i juz musze leciec po urwisa...
Magnum, paczki wykonczycie mnie... Milego dnia kochane, zdrowka dla wszystkich!
Ja wczoraj pieklam babeczki z jagodami, mialam kolezanke z 2 dziecmi, obiad i tak sie krzatalam, ze wieczorem juz brzuch zaczal bolec. oczywiscie maz nieprzytomny nic nie pomogl, jeszcze trzeba bylo kolo niego skakac. dzisiaj juz troszke lepiej ale dalej pobolewa, tak kuje dziwnie. zupka sie gotuje, posprzatane i juz musze leciec po urwisa...
Magnum, paczki wykonczycie mnie... Milego dnia kochane, zdrowka dla wszystkich!
MalinowaMarta
Margerrita my zaraz zaczynamy remont i też wydaje mi się, że będę miała dużo miejsca w kuchni - ciekawe jak szybko zmienię zdanie [emoji12] ja soków nie robię wole jeść normalnie owoce a ich ostatnio jem dość sporo. Za grejpfrutem nie przepadam wole pomarańcze i pomelo.
Ja miałam wcześniej fazę na słodkie, pewnie z resztą mi wróci, ale teraz to same konkrety bym jadła. Najgorsze jest, jak jestem głodna i mam na coś ochotę, ale sama nie wiem na co - za to potrafię dokładnie sprecyzować na co nie mam ochoty i zazwyczaj jest to wszystko co znajduje się w domu
@margerrita czasem robiłam koktajl z borówkami, ale nie na mleku, tylko na czymś gęstszym (kefir, maślanka) i nawet niezły wychodził. Z mlekiem dodałabym banana jako "zagęstnik" może?
@margerrita czasem robiłam koktajl z borówkami, ale nie na mleku, tylko na czymś gęstszym (kefir, maślanka) i nawet niezły wychodził. Z mlekiem dodałabym banana jako "zagęstnik" może?
reklama
malinka1984
Papagena, mam dokładnie tak samo