witajcie dziewczyny
właśnie czytałam Wasze wspisy- nie no tyle tu sie dzialo od wczoraj ze az ciezko odpisac każdej
ale w wielkim skrocieeeeeee dziewczyny pamietajcie ze oczywiscie kazdej z nas inaczej pracuja hormony każda z nas wszystko inaczej odbiera ma swoje indywidualne przezycia doswiadczenia i przemslenia-ale jestesmuy tu po to aby po prostu sie wspierać bo nie ma co sie oszukiwac nie o wszytskim mozna z mezem porozmawiac bo a siłownia a po praca a bo jakies problemy a bo zmeczenie...poza tym jak nam doradza..skoro w ciazy nie sa..tu nie mniej możemy sie dzielic swoimi doswiadczeniami wiedza ale nie SPRZECZAC-to ze jedna ma odmienne zdanie od drugiej to trzeba to przyjac na miekko po prostu kazdy ma swoje zdanie
Jeśli chodzi o badania-ciesze sie ze wiele z nas juz jest po badaniach-ze jesteśmy trochę spokojniejsze
ja teraz kolejna wizytę mam na poczatku lutego 05.02.2016
juz zaczynam odliczać dni
i tak czytam czytam jakie badania robicie kurcze ja co miesiac mam pobierana krew i oddawany mocz i pozniej wyniki- czy wszystko jest w normie..koniec. Oczywiscie usg u gin tez ale nic wiecej-lekarz mi powiedział, ze nie mam potrzeby robic prenatalnych......................chyba ze bardzo bardzo chce,....i sama nie wiem w sumie on jest lekarzem i on wie jakie badania powinnam robic wiec chyba nie muszę sie dopytywać a czy mam robic to czy tamto...? A krzywa cukrowa kiedy jest w którym tygodniu?